Senaste material av EFI93

  1. E

    Variator 500 EFI -93

    Har en spricka på rörliga skivan på primärvariatorn. Från vilka årsmodeller är variatorn lika så jag kan plocka delarna mellan. Har sett en 98a på skroten är den likadan?
  2. E

    Elshema Bearcat -98

    En kompis har tappat lyset på Skotern. Har någon ett elshema eller kan tala om hur dioden som sitter vid startreläet fungerar. Hittar ingen likriktare, bara regulatorn till växelströmmen och den här likriktaren???
  3. E

    Likadana kedjehus till alla indy?

    Till -93 skulle det komma oljesticka till växelhuset. Men min 93a`med växellåda har bara nivåplugg så jag har nog en 92as växellåda.
  4. E

    Spänna sekundären på indy?

    Är den slapp har du monterat den fel.Ett hål brukar räcka
  5. E

    Mikuni 40mm på indy 500?

    Sv: 40mm indy 500? En för stor förgasare blir svår att bestycka enligt vad jag läst. Kan väl inte vara svårt att få tag på orginalstorlek till en sån vanlig motor.
  6. E

    Variator problem Indy 500

    Min 500 har guld primärfjäder. Röd sekundär samt 10m vikter det är orginal.
  7. E

    Vad spökar? Indy 500EFI-93

    Har du kopplat bord nödstoppen i gashantaget det kan ställa till mycket konstiga fel.
  8. E

    polaris rxl 91 låter massor?

    På motorcycklar monterar man ett slurrör från en volksvagen 1300. Den kromade pipan. Men på skoter vet jag inte om det funkar.
  9. E

    Vad kan man göra med EFI?

    Enrichmentswitch tror jag bröt spänningen till efi-boxen så att den startade om för att få mer bränsle vid halvkall motor.Samma som att vrida av nyckeln fram och åter. Läste att du hade problem med urladdning. Det hade jag också mätte på batteriet efter vissa minuter ska strömmen brytas annars...
  10. E

    Indy 500 efi. bra skoter?

    Passerade 2000 mil med min -93a EFI nu i helgen.En kanonskoter har orginalkolvar och orginallager. Bara mindre reparationer. Ganska seg i starten men gör 155 mätarkilometer. Drar 2 liter milen. Jag kör på 98 oktan och mobil 1 helsyntetolja. Och tänker försöka några 100 mil till.
  11. E

    Söker vindruta till Ockelbo!

    En glasmästare brukar kunna värma och tillverka nya rutor om man har något att gå efter.
  12. E

    2 skotrar på 1 släp

    Jag har gjort en överbyggnad i 20x20 stålprofil täckt med plyfa som är monterat krokar på.Om man låser den med spännband räknas den som last och får vara upp till 2.5 meter bred. Har inga balkar så skotrarna kan lastas från sidan när bil och släp står efter plogkanten. Har fått iden från...
  13. E

    vad är det för matta på en john deere?

    Har för mig att min Kawasaki hade en sådan matta. Kolla med skoterskrotarna om du inte vill köpa en ny.
  14. E

    Mattbyte polaris ultra-97

    Har hört att det går att sätta större hjul överst i boggitunneln. Annars är det att borra nya hål för boggiinfästningen och flytta tillbaka boggin.
  15. E

    Tempgivarproblem Indy500EFI

    Lyser den även fast tändningen är avslagen?