• Forumet är nu uppdaterat och Tapatalk är tillfälligt avstängt. Läs mer här.

Senaste material av ockelbo8000

 1. ockelbo8000

  44mm matta

  Men man kan faktiskt lämna in den på en verkstad för att byta matta, så varför inte svara på frågan i stället för att tjafsa
 2. ockelbo8000

  Vad Kör Ni På För Soppa?

  har då aldrig kört på nått annat än 95
 3. ockelbo8000

  Mountain Lite

  motorn är en fläktkyld 480, samma som i venture XL, kanske något annorlunda i förgasare, vet inte riktigt. Så slänger du på en dubbeldyna har du i princip en sportig Venture XL.
 4. ockelbo8000

  Sdi -05

  Ditt eget fel??? en skoter ska väll för faaan tåla att man lägger i backen när den är kall, det är vad jag tycker.
 5. ockelbo8000

  Vintern tillbaka 3dm snö!

  Bra!!! det är ju snart sommar då ska det inte snöa, hur mycket man än gillar snö, nu vill vi ha sommar å sol!!!
 6. ockelbo8000

  Motorn spikar

  det kan göra skillnad, men det betyder inte att den ska spika bara för att du kör på 95 oktan, så jag skulle leta efter andra fel.
 7. ockelbo8000

  Tändstifts inställning?

  jag kan inte förstå vad det skulle göra, bränsleblandningen hinner ändå spridas ut i förbränningsrummet innan den tänds, och vadå riktet mot insuget , en skotermotor har för det mästa insugskanaler på 3 sidor.....
 8. ockelbo8000

  2006orna finns för beskådning

  Apex mountain verkar bli en riktigt grym skoter, en riktig summit 1000 dödare, speciellt med lite laddtryck så får dom andra det sjukt tufft. å vad är egentligen iden med att kalla dom olika i sverige å staterna?
 9. ockelbo8000

  XLT 600 sp -96

  Vad har att det är en trippel att göra med driftsäkerheten. En kompis har en sådan och den drar då inte så mycket soppa.
 10. ockelbo8000

  2006 Yamaha

  Vars kommer bilden ifrån?
 11. ockelbo8000

  Foto forum

  Men det är ändå inte samma sak som ett foto forum, men man får väll acceptera att skoterentusiaster inte är lika villiga att visa sina foton och projekt som bilentusiaster..eller...
 12. ockelbo8000

  Foto forum

  Borde man inte kunna ha ett foto/film forum här på skoterleden, eller kan skoterföre inte fota kanske :P , jag tänkte ett sånt som i turbo performance clubs forum. där man kan lägga upp bilder på lite av varje skoterrelaterat.
 13. ockelbo8000

  r.a.v.e?

  En Österikisk (visst?) motortillverkare som ägs av bombardier och som sitter i bla skidoo och lynx
 14. ockelbo8000

  jag hörde ett rykte om Nos gas på skoter?!

  Tänkte ta å vara lite gnällig nu, Det heter inte NOS, det är bara ett företags namn, precis som NX, Boondocker och ZEX m.f. blir så less när alla ska kalla det NOS, Lustgas heter det eller dikväveoxid (betecknas N2O) om man ska vara teknisk. som svar på frågan kan jag bara säga som andra redan...
 15. ockelbo8000

  Mattan snurrar vid tomgång vad är felet?

  Detta är ett fullt normalt fenomen och inget att oroa sig över, föresten finns det väll redan en tråd om detta, använd sökfunktionen.