Senaste material av xorex

 1. X

  Rs 600 -08 kåpor och plast

  Tjena! Har en Rs med ritkigt stygg plast och funderar på om det finns några andra maskiner som plasten passar ifrån? Tex Ski-doo Rs av samma årsmodell? Någon får jättegärna upplysa mig om det finns plast från andra maskiner som passar och isf vilka! Tack på förhand och god fortsättning!
 2. X

  billig bromsslang till RMK -00?

  Tjena! Jag undrar om någon vet av någonstans där de säljer bromsslangar som inte kostar skjortan? Eller om bromsslangarna till någon bil eller cross kan passa till min RMK 500, Tack på förhand!
 3. X

  Polaris RMK 500 16t drev

  Letar efter ett 16 kuggars drev till polaris RMk 500, vet att det inte är orginal drevet! Tack på förhand!
 4. X

  Hej! Såg att du satt på hörge höjare än 3" som jag har på din xc, fick du bara förlänga vajern...

  Hej! Såg att du satt på hörge höjare än 3" som jag har på din xc, fick du bara förlänga vajern lit gasen? Inte någon el eller bromsslang? Mvh Micke
 5. X

  Jag måste bara fråga! Är det du på bilden? Hoppas du inte tar illa upp, de är inte många som har...

  Jag måste bara fråga! Är det du på bilden? Hoppas du inte tar illa upp, de är inte många som har bild på sig själv här på forumet, Jag är bara väldigt nyfiken :) Ha de bra! Mvh Micke
 6. X

  "GLS" , The one and only...

  De är nog turbon ;)
 7. X

  RMK 500 resklackar?

  Som rubriken lyder, vad är resklackar, kan någon posta en bild eller liknande på dem? Tack på förhand!
 8. X

  Priser på skoterförsäkring?

  Polaris RMK 663 kr / Trygg hansa
 9. X

  Vad har DU för skoter och varför?

  RMk 500-00 För den anses vara bra för mina behov, liten soppa förbrukning, puder pumpning, och inom rätt prisklass + att den av riktigt fräsch!
 10. X

  Snödjup i Sverige just nu?

  Här har de snöat hela natten + dag nu, 15-20 cm nu! :)
 11. X

  Nerdrevning polaris RMK 500

  Tjena, som rubriken lyder så funderar jag över att dreva ner RMKn och då funderar jag på hur många "taggar" som ska sitta på drevet för att få en behaglig ändring och i så fall, måste jag köpa ny kedja, jag vill helst slippa byta kedjan. Tack på förhand!
 12. X

  Slutburk,trimpipa, effektvinst och hur?

  Tjena! Jag har länge funderat på hur trimpiporna ger mer effekt. Är det ökat motstånd? minskat? isf kan man ta från en annan motor med mindre/högre motstånd och få en effekt vinst? Samma sak gäller slutburk. Vad ger ökad effekt? Högre/mindre motstånd? om det nu är motståndet de är frågan om...
 13. X

  Tanka skoterfilmer...

  Jag måste tacka för att du haft sidan uppe överhuvudtaget! Hoppas verkligen att du får till de igen, allt arbete uppskattas otroligt mycket! så.. TACK! :)
 14. X

  Snödjup i Sverige just nu?

  Jag har funderat, och funderar alltid, Kom snön så här sent förra året? Äre bara de att jag saknar snön så mycket att jag tror vi hade snö tidigare de föregående året eller? När kom snön förra året? (Härnösand, sundsvall,ö-vik) Tacksam för svar!
 15. X

  Insugnings gummin polaris RMK, boostbottles?

  Tjena, jag har som "hål" i mina insugnings gummin på polarisen. När jag tittade i motorutrymmet igår såg jag att de var ett hål i varje insugningsgummi som var igenpluggat i botten av hålet. Är dessa hål gjorda för att sätta typ boostbottles på elr? Tacksam för svar!