Senaste material av Sundsvall85

  1. Sundsvall85

    Bilder på användarnas Ski-doo's

    Till sommaren blir det att skicka iväg så mycket delar jag kan få loss på pulverlackning. Allt ska bli så svart det bara kan bli.
  2. Sundsvall85

    Biltemas kolfibervinyl?

    Tog tid men nu har jag tagit en bild på skotern iaf. Biltemas vinyl på tunneln samt deras strålkastar toning på lyktorna. Var rädd att jag skulle få dåligt lyse med den men eftersom det är så sjukt bra lyse original blev det inte så farligt. Jämförbart med lyset jag hade på min IQ förut.
  3. Sundsvall85

    Mätarhus brp

    Har en skidoo med xp chassi men väljer att lägga den här tråden i tekniksnack eftersom även lynx har mätaren i fråga. Jag har fått tag i en multimätare, den med stora digitala skärmen i mitten alltså och vill byta ut min med den lilla skärmen längst ner. Men när jag kopplar in den nya så visar...
  4. Sundsvall85

    Chip till E-TEC

    Undrar om någon här har chippat sin e-tec hos M.Performance i Mora? Är sugen på att göra det och efter att jag pratat med dom låter ju allt fantastiskt. Men skulle ju vara kul att höra vad en kund hos dom har för erfarenheter.
  5. Sundsvall85

    Biltemas kolfibervinyl?

    Dåliga bilder kanske men det ser bättre ut i verkligheten :)
  6. Sundsvall85

    Hastighetsmätare till XP chassi

    Söker alltså mätarhuset som passar i ski doo / lynx XP chassi. Skicka gärna ett PM om du har ett liggande.
  7. Sundsvall85

    Lampa i instrumentpanel

    Igår började en av lamporna som lyser upp instrumentpanelen i min summit 2009a blinka sen efter ett tag så slocknade den. Någon som vet vad det är för lampa man ska ha?
  8. Sundsvall85

    Olje lampa

    Hej! Jag har en summit 600 e-tec 2009 om undrar hur mycket olja det är kvar i behållaren när lampan tänds? Vill veta så jag vet om jag ska åka till närmsta ställe man kan lasta den eller om man kan köra hela vägen hem om man är ute på en tur.
  9. Sundsvall85

    Rengöra tunneln.

    Ska sätta en form av vinyl på tunneln och undrar vad som är bäst att göra ren tunneln med? Tinner? T-röd? Vad ska man använda?
  10. Sundsvall85

    Soppaslang

    Någon som lite fort kan berätta dimensioner på slangen från tank till soppakran? På en iq 600 rr -08 då.
  11. Sundsvall85

    Grenrör iq rr

    Någon som vet vad grenröret är gjort av för material? Skulle behöva svettas :)
  12. Sundsvall85

    Står still i skallen på mig.. (IQ rr)

    Skulle någon kunna hjälpa mig med vilka drev det är jag ska köpa? Hade tänkt köpa 20/41 genom Rinab men vet inte vilket av dreven som är till min. http://www.rinab.nu/snoeskoter-a/Polaris/Motor/Kedjehusdelar Länka gärna rätt drev till mig :)
  13. Sundsvall85

    Fotsteg IQ

    Tänkte bara tipsa er IQ ägare (och andra skotrar för den delen) om ett smart och snyggt sätt att bli av med halk och snö problemet på fotstegen utan att behöva köpa betterboards eller liknande saker. http://s10.postimage.org/bkujxktjt/IMG_0709.jpg...
  14. Sundsvall85

    Inkörning av drivrem

    I stort sett alla märken rekommenderar ju att man kör in remmen i 5mil. Har svårt att tro att det är så många som orkar hålla sig från att vrida upp tempot i 5 långa mil. Hur länge brukar ni ta det lugnt med ny rem i släden?
  15. Sundsvall85

    Slp powder PRO polaris fäste

    Någon som är intresserad av att köpa ett par röda slp pp med polaris fästen? Utan styrstål dock. Ge ett bud, jag är inte omöjlig :) Gärna att du hämtar dom i Sundsvall men kan skicka om du betalar frakten.