Senaste material av stenman500

  1. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Någon som vet snöläget runt Kvikkjokk?
  2. S

    Dilemma 153" / 162"

    Hej! Kom in lite sent i bytes tankarna, och hos ÅF där jag tänkt handla skoter blir det eventuellt svårt att skrapa fram en 153" men 162" fanns till förfogande. Har egentligen aldrig tänkt/känt behovet av en längre skoter än 153" eftersom jag tycker att det är en optimal längd (6 år på 2010 m8...
  3. S

    Pro Rmk -13 och uppåt

    Hej, har googlat lite och utan framgång hittat någon vettig information angående hur pass den nya remdriften har fungerat? Hur har den fungerat under den gångna säsongen? Finns det några major problems eller vad är det som händer med 14's modeller förändringsmässigt gentemot 13's pro rmk...
  4. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Nu är det 140cm eller mer uppe i stugan.. (Kvikkjokk)
  5. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Är 100cm och mer på sina ställen.
  6. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    2-3 Veckor sedan så var det 80+. Har inte varit varmt där heller, utan bara varit kallt och snöat sen dess. Återkommer med en färskare rapport.
  7. S

    Vad har ni med er för utrustning ut?

    Telefon och en vattenflaska som har blivit iskall underkörningen. Så förbannat gött med iskallt vatten efter man har stum monterat gasen ett tag.
  8. S

    Bilder: Fastkörningar

    Detta är i Örnsköldsvik just nu Detta är var i Klimpfjäll veckan innan nyår.
  9. S

    Bilder på användarnas Arctic Cat

    Skurit ut ventilationshål och monterat allting. Var lite bökigt eftersom det inte fanns några originalfästen alls, men nu sitter det en lexan huv på m8an.
  10. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Kom 60cm under dagen igår i Kvikkjokk. 150cm med snö där.
  11. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    http://www.stromma.se/sv/Hemavan-tarnaby/Skidakning/Vaderprognos/ Enligt den dära hemsidan så ska det vara 30cm i terrängen. Hur vidare exakt det stämmer vet jag inte.
  12. S

    Vad har ni för skoterkläder?

    Kört en säsong med dessa. Lite varmare skal material, kombinerat med en monsterhjälm , ett par varma scotthandskar och scott skor.
  13. S

    Yamaha Et 340 -80 renovering

    Ojdå... det lät hemskt :(
  14. S

    Variator problem

    Powder special 99. När man kör och sedan stannar och skotern ska växla ned till friläge så gör den det ibland och ibland inte. Och när den väl växlar ned så är den nere på kanske 800rpm. Och när den växlar till friläge så klingar den till i variatorn. Vet inte om det är primärn eller sekundärn...
  15. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Någon som vet vad det är för snödjup i årrenjarka/kvikkjokk? Tacksam för svar.