Senaste material av rafael

  1. R

    Yamaha ET 340 tändspola bytt och den gick bra men plötsligt svår att få igång igen.

    Hej! Ja tändspolan byttes på min Yamaha Entiser och den gick bra, men då jag kört sammanlagt ca. en och en halv timme stannade jag den. Lite senare skulle jag starta igen, men helt utan liv. Provade byta tändstift men hjälpte inte. Verkar nog vara tändningen, men skall testa det i morgon...
  2. R

    Yamaha ET 340, stannade plötsligt, ingen gnista.

    Hej. I dag stannade snöskotern, Yamaha ET 340, helt plötsligt. Allt verkar som den inte skulle få någon gnista. Säkerhetsavbrytaren är inte intryckt och säkerhetsbandet är på plats. Prövade ge "sup" under tändstiftet men inga liv, Tacksam för svar.
  3. R

    NYTT TYG PÅ SNÖSKOTERSITSEN, YAMAHA ET 340.

    Hej. En enkel fråga. Är i behov att sätta nytt tyg på snöskotersitsen. Är det bara att köpa nytt konstläder och nita fast och kanske limma litet? Har också en liten skada på vindrutan. Vet någon vad lim man kunde använda. Tack på förhand!
  4. R

    Bränslematarproblem på Yamaha ET 340

    Hej ! Bränsleslangen kom löst på min Yamaha ET 340. Tycker att jag fick allt i skick men den startar endast på supen. Kom att tänka att borde jag ha fyllt förgasaren för den tömdes säkert. Har denna snöskoter bränslepump. Det har den väl. Kan det ha något med det att göra. Någon som har något...
  5. R

    Gott glid på pulkan ?

    Hej! Har just köpt nya medar till min skoter-pulka. Har någon något bra förslag med vad jag skulle behandla medarna för att de skulle glida bra och inte heller rosta. Tacksam för svar.:hmmmm2:
  6. R

    Hej! Har nyss köpt nya medar av metall till min skoter-pulka. Nu undrar jag om någon har något...

    Hej! Har nyss köpt nya medar av metall till min skoter-pulka. Nu undrar jag om någon har något bra förslag hur jag skulle behandla dem så de skulle glida bra och inte rosta. Kan man måla på någon form av plast? Tacksam för svar.
  7. R

    Hej!

    Hej!