Senaste material av nesse

  1. N

    Formula Z 583 94 drar 5 liter/mil

    Har just kollat bränsleförbrukningen och den dricker 5l/mil:wacko: Hyfsat lugn körning. Nån som har nån ide om vad felet kan vara, eller hur man får ner förbrukningen?
  2. N

    Vart köpa boggiefjädrar till XLV ?

    En fjäder har gått av, och resten är dåliga. Verkar vara svåra att få tag i. Nån som vet?
  3. N

    Variatorn växlar konstigt efter remexplotion

    Jag har en Formula III 97 Kan variatorn bli förstörd av att remmen går? Jag blåste på ganska rejält när det small till och började låta som satan under huven. När jag öppnade så viade det sig att det bara 2cm stora bitar av remmen fanns kvar, och att hastighetsmätarvajern slitits av och...
  4. N

    Svagare lyse vid högre varv

    Jag har en yamaha xlv 540 årsm 80 tror jag.. När man gasar så börjar lyset lysa väldigt svagt. Nån som vet vad felet beror på?
  5. N

    Formula III 97 delning och längd?

    Jag tänkte köpa en ny matta till min formula III 97. Är det någon som vet vad den har för delning, och vilken längd ska jag ha? Har inte skotern tillgänglig så jag kan mäta själv.
  6. N

    Komp och gnista, men går på en cylinder??

    Har en yamaha ex 340 med ett konstigt problem. Den har komp(ca 6) på bägge cylindrarna, o bägge tändstiften ger gnista, med den går bara på ena cylindern. Den stannar när man tar av ena tändhatten. Vad kan det vara för fel?? Nån som har nån ide? Den gick bra förra vintern.