Senaste material av henrico

  1. H

    Tips från er som har arctic 440 f/c (aka Spirit 440)

    Inga reedventiler. Min är också svårstartad, tänkte också byta membran i pumpen men inte kommit till skott... Meddela här hur det går!
  2. H

    Orginalstyre proclimb köpes

    Till en -13 XF men är väl samma till flera årsmodeller.
  3. H

    Dragkrok Proclimb, billigaste lösningen?

    Behöver dra en packpulka ibland, kollat på Chilly Options draglösning och gillar den. Men lite väl dyrt för två skotrar... Någon som har något mer ekonomiskt förslag?
  4. H

    Skidor, Gripper på Proclimb?

    Passar Gripper på Proclimbspindeln -13 rakt av eller krävs det modifikationer?
  5. H

    Hjälp med val av fyrhjuling

    Sv: Hjälp med val av fyrhjuling CF-moto måste ju vara bäst! Den säljer väl mest... Så resonerar ju iaf BRP-anhängarna vad beträffar snöskotrarna.
  6. H

    Mikuni på en Larven med 160cc Valmet

    Vilken storlek på förgasare bör jag välja till denna motor? Sitter idag membranförgasare som dessa vidunder levererades med. Måste även borra i vevhuset för bränslepumpens vakuum, var hittar jag lämplig slangnippel att montera?
  7. H

    OKQ8 Sprint i motorer med avgasportar - funkar det?

    Någon som kör med den oljan i moderna motorer med avgasportar? Är en delsyntet med flampunkt på 94 grader så borde funka bra för allroundkörning (ledåkning och enklare bergsklättring) med min AC 800 -13. Har kört OK Skoter TT på 1 litersflaskor under 25 år i alla mina Arctic och aldrig haft...
  8. H

    Payback olja ÅF?

    Finns det nån ÅF i Sollefteå, Åsele eller Vilhelmina?
  9. H

    Styrhöjare Wildcat 700 -94

    Grabben vill ha högre styre på kissen... Så, då är frågan hur högt kan man höja utan att förlänga allt kablage? Vilken höjare rekommenderas och kanske har någon en till salu?
  10. H

    M & XF 800/8000 elstart

    Är det en svaghet på dessa modeller? Ska allt vara åtgärdat på garantier via åf? Vet av en som startdrevet inte verkar hålla på, vad beror det på, något snett? Eftermontera, superkrångligt och dyrt eller?
  11. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    Snödjup Klimpfjäll, någon som vet?
  12. H

    Skoter till frugan - PRO RMK 600 eller M800/XF800 med elstart

    Väljer just nu mellan dessa maskiner, PRO RMK 600 eller M800/XF800 LTD med elstart. Polarisen har ju ingen elstart men kanske är lättdragen ändå? Jag förstår att smidigheten är bättre på Polaris men elstarten är ju ett stort plus på Arcticen. Arctic kan jag bättre så där vet jag ungefär vad...
  13. H

    M6000 till frugan?

    Hur är dom, är dom tunga att dra igång och behövs det elstart? Min 800 HCR rubbar hon inte, definitivt inte kall. Ni som haft dem en tid, har motorerna funkat bra? Finns väl inte några som gått särskilt långt ännu förstås.
  14. H

    PN motor i Strömsund, lägger dom ner?

    Verkar ha fått utmärkelsen dealer om the year tidigare men nu stänger butiken med total utförsäljning... Varför, är det så svåra förutsättningar i denna bransch?
  15. H

    Wildcat 700 EFI -94 går ej på ena cylindern, surar bara där!

    Den bara surar ned sig på PTO-sidans cylinder, går bara på andra. Har provat följande utan framgång: - Bytt stiften - Gnista på bägge stift - Dragit den torr utan stift i - Kompmätt till 8,5 kg bägge cylindrar med kall motor - Växlat kontakter till spridare Går fortfarande bara på höger...