Senaste material av Firecat_OSD

  1. F

    Vad är det här för slutburk? (f7 -03)

    Kan någon vänlig själ försöka lista ut vad detta är för slutburk http://www.ladda-upp.com/bilder/25055/slutburk Den satt på min F7, jag har plockat bort den för att jag vill inte att min maskin ska låta så högt. Eller rättare sagt mina grannar...
  2. F

    Snödjup i Sverige just nu?

    Sv: Snö Det snöade i Östersund i går, rejält. Jag firade det med att köra av vägen...:mad: Det höll på att gå åt helvete rejält men klarade mig genom ett mirakel, dock så behöver jag en ny backspegel. Tallen tog den.
  3. F

    Vad kör ni för bil/skoter

    V70 2.4T -03 S10 -95 MB 190e 2.3 -87 Toyota MR2 -91 F7 -03
  4. F

    Snyggt med tokförlängda skotrar?

    Man ser ju byggen till höger och vänster som har förlängt skotrar ngt enormt. Jag tycker att det ser förj--vligt ut. Vad tycker ni?
  5. F

    Köra F7 på E85

    DEt finns ju en knapp på F7:an om man vill ställa om till Etanoldrift. VAd gäller här? Blanda typ 60-40 med vanlig besin eller köra rent? Måste jag använda någon annan olja? Effektmässigt så måste det ju bara finnas fördelar med att köra på E85?
  6. F

    F7 läcker olja...

    Jag har en F7 -03 som läcker olja det droppar efter att jag starta och stängt av den alldeles under variatorn. Oljan är mörk, kan det vara från oljepumpen eller så? Jag har aldrig skruvat med skotrar förr, hur felsöker jag? Jag märkte nu även att det är ett glapp i primärvariatorn, den glappar...