Senaste material av Erib

 1. Erib

  Mxz 700 -00 dödare

  Hej köpte en mxz 700 igår :) men det finns ingen dödare på den. Dom har gjort nå annan lösning för gashandtaget när dom satt på fatbar. Så tidigare ägare har dödat den med DESS och det känns dumt att hålla på att döda med den. Tänkte sätta dit en riktigt dödare men var ska jag gå på med den? Det...
 2. Erib

  Edge 800 -03 bytes mot Kissekatt

  Vill byta min mot en äldre arctic cat typ 99-00 helst powder special. Kom med förslag och hör pm mig om du vill ha med detaljer ang min.
 3. Erib

  Snödjup i Sverige just nu?

  Sv: Snö jag tror fan vi har minst snö i hela sverige förutom skåne då.. Men det är inte mer än 2-3-4dm här beroende på vart man mäter pga vind. :(
 4. Erib

  Primärvariator fjäder färgkod?

  Finns det nån tabell över färgkoder på fjädrar i primären? Alltså i hårdhetsordning eller nå sånt? T.ex. Blå: mjuk Grön: medel gul: hård Vet att det inte är så men finns det nån sån lista?
 5. Erib

  HOW-TO: Några "KOM IHÅG" vid monteringen av kolvar

  Ja det kan den. Allt hänger på kolvringsöppningarna. Dom ska oftast eller alltid vara bakåt så att själva öppningarna inte går förbi nån kanal. För då kan dom haka i där och det blir haveri. Så pilen ska vara framåt om det är snopro kolvar.
 6. Erib

  Boyesen läppar på orginal reeds

  Nån som har prova det? Min orginal läppar såg sina sista dagar och ekonomin tillät inte nya boyesen reeds eller v force 3.. Men såg att det fanns boyesen läppar att köpa till OEM reeds. Och det har jag beställt från USA nu. Nån som har prova det? Det stod att det skulle vara i princip samma...
 7. Erib

  Hur märker man om reeds är trasiga?

  Hur märks det på gången på motorn om reed ventilerna är trasiga? Tycker min skoter har börja gå väldigt dåligt och varvar inte ur och väldigt klen. samtidigt har jag sett att den spottar avgaser ur luftburken. Då borde väl reedsen vara trasiga? ska ta och plocka bort förgasare och sånt imorn...
 8. Erib

  Bäcker?

  Bäcker?
 9. Erib

  Torktumlare med vattenuppsamlare = Destilerat vatten?

  Är det sant som folk säger att man får destilerat vatten på det viset? Så man kan använda det i batterier t.ex?
 10. Erib

  Snödjup i Sverige just nu?

  Sv: Snö Ja precis :) ska dit nånstans på lördag.. Bor du i närheten också eller?
 11. Erib

  Snödjup i Sverige just nu?

  Sv: Snö Jo men jag kan juh säga att närmare rosentorp osv finns det mkt myrar och sånt :) Och de är typ mellan emådalen och noppikoski. Men va inte i koppången och åk för där är typ allt "naturreservat" och det blir inte folk glada över.
 12. Erib

  Snödjup i Sverige just nu?

  Sv: Snö Jo det är fullt körbart vi ska upp dit i helgen på lördag. Men jag tänker inte avslöja dom bästa ställena så du är där och förstör :) jo men det är en parkering där nånstans ja :)
 13. Erib

  Snödjup i Sverige just nu?

  Sv: Snö va nyss och kolla i emådalen :) 4-5dm där och snöar fortfarande somfan.. edit: och så här ser det ut hemma :)
 14. Erib

  Snödjup i Sverige just nu?

  Sv: Snö Strax norr om Emådalen i orsa :) Klackarna är kvar :) Går bra ändå :)
 15. Erib

  Snödjup i Sverige just nu?

  Sv: Snö Haha ja :) Jag har gjort en fake film i photoshop :P Nej men med 44mm matta och slp pipa och nerdrevat så går det alldeles utmärkt :hahaha: