Senaste material av Tommiz

 1. T

  Förslag på matta till pro RMK 155

  Hur går det till och vad behöver man modda med noslip. Är det en extra axel och kapa skenorna som gäller?
 2. T

  Förslag på matta till pro RMK 155

  Jag vill ha en matta som är hel :-) På servicen gjordes bedömningen att någon tidigare ägare spänt sönder mattan som sitter på. Min originalmatta har alla kammar kvar men inre strukturen verkar ha kollapsat så den är supermjuk. Vändhjulen gör tydliga bulor på utsidan och vid övre boggieaxeln...
 3. T

  Förslag på matta till pro RMK 155

  Jag tar tacksamt emot förslag på matta till en Pro RMK 155 med kedjehus. (3 tums stigning och hål för centerdrift). De jag hittat inom budget (max 12 k) och överväger är följande men jag har ingen erfarenhet av någon av dem. composit tracks M66, 67 eller 77 camso challenger X2.7 -camso epic...
 4. T

  Polaris Pro RMK eller Khaos.

  2016 eller nyare. Max 200 mil. ENBART intresserad av välvårdade maskiner i mycket fint skick. Inom 50 mil från Borlänge. Maila vad ni har och vad ni begär till tommy.roininen@gmail.com
 5. T

  Lynx 2019

  Med min gula lins i gogglesarna ser det ut som när rovdjuret blöder ( som i filmen ), gröna självlysande fläckar i snön ;-) Jag måste undersöka detta vidare om det alltså inte hör till det normala.
 6. T

  Lynx 2019

  Jag åker Boondocker DS 2019 och ibland går det galet och man hamnar upp och ned. Jag har dock märkt att min maskin läcker glykol när det händer, är det normalt? Det är inget jag känner igen från Polaristiden.
 7. T

  Lynx 2019

  Och det rinner ingen kylväska under efter borrandet 😳
 8. T

  Lynx 2019

  Här kan du få tag i en axel passande Radien. http://utsismotorshop.no/
 9. T

  Lynx 2019

  Nog har den bredare framvagn än DS va? En DS med RE-dämpare hade varit mumma men framdämparna är väl för långa, möjligen bak skulle passa.
 10. T

  Lynx 2019

  Hmm, men på Boondocker DS kan man bara ha 1 par fästen pga den kortare tunneln, här moddade de avståndet men i slutändan nyttjar de ju ändå 2 par fästen. Undras hur löst den skulle sitta med enbart främre fästparet.
 11. T

  Lynx 2019

  Om den funkar med enbart två fästen blir det en sån, det ser dock ur som om den är gjord för fyra.
 12. T

  Lynx 2019

  Har ni några bilder på tunnelväskor på Radien Boondocker DS 3900 att bjuda på. Man får ju enbart på ett par Linqfästen så det begränsar utbudet en aning. Jag vill ha en väska som jag kan montera spaden på/i. Jag skulle även vilja se en bild på en svart/orange adventure front bumper monterad på...
 13. T

  Lynx 2019

  Kolla på bilden ovan på min maskin, är det inte redan ett luftintag med orange ram på samma ställe som de monterar motsvarande på Ski doo? Kitet till Lynx kanske bara består av en snorkel på insidan för att leda luften från detta galler till variatorskyddet???
 14. T

  Lynx 2019

  Det stämmer att jag handlat på Cubic i Mora och efter helgens händelse är jag jäkligt glad att jag hämtade tidigt. Vem vet var min maskin hade befunnit sig om jag inte hade gjort det. I övrigt är det trist för alla drabbade och för jäkligt att en del inte kan skilja på mitt och ditt.
 15. T

  Lynx 2019

  Yes det är en 850, jag längtar inte just alls efter snön nu ;-)