Senaste material av Limp

 1. L

  Byta styrhöjare från 165mm till 205mm på RE 600 E-tec

  Förre ägaren till maskin hade bytt originalhöjaren till 165mm. Jag skulle vilja höja lite till. Kan tänka att gasvajer behöver förlängas men hur är det med övriga delar, brosmhydraulik, kabelstammar osv?
 2. L

  Handtagsskydd till Lynx

  Letar efter vita original handtagsskydd till min Lynx Re -09.
 3. L

  Glappande och rasslande bromsskiva

  Har en xtrim 800 - 06 där bromsskivan rasslar när man kör. Vad kan det vara som glappar? Skivan, krysskilen, lager eller är axeln slut?
 4. L

  Vad är det för axlar på vagnen? Har du några bilder?

  Vad är det för axlar på vagnen? Har du några bilder?
 5. L

  Lynx Enduro 550F -04

  Säljer min Lynx 550F då man köpt ny maskin för ett tag sen. Har gått 484mil, ca 100mil i min ägo. 32 kamms Ripsaw matta i bra skick 484mil Bra styrstål Elback Den har några repor i huven och några andra blessyrer efter en närkontakt med en fjällbjörk förra säsongen. Pris: Bud
 6. L

  Tunnelväska till Rave RE 600 e-tec

  Söker efter en tunnelväska som passar på Rave:en. Har letat som en tok utan att finna. Hittat några till Ski-doo korta maskiner, dom borde väl fungera? Nån som använder en bra väska, lägg gärna upp en bild.
 7. L

  Rem till Rave RE -09

  Köpte mig en Rave RE 600 e-tec -09. Körde midja på remmen under premiärturen, lite tråkigt. Har kollat på forumet om vilken rem man ska ha, men blir alldeles rudis av alla tips. Vilken rem ska jag använda?
 8. L

  Coldwave väskor till snöskoter?

  Letar efter Coldwave väskor till RE 600 -09. Har dock bara hittat firmor och ebay i UAS. Vet nån om dom finns att köpa här i Sverige eller måste man så snällt beställa från amerika?
 9. L

  Tja När du monterade Xenon, hade du batteri eller gjorde du det utan? Isf hur gjorde du? Mvh

  Tja När du monterade Xenon, hade du batteri eller gjorde du det utan? Isf hur gjorde du? Mvh
 10. L

  Skoterkläder

  Väcker liv i en gammal tråd. Just med hjälm ås när jag köpte ny till hojåkningen rekommenderade butiken en hjälm i glasfiber, av den anledningen att den inte studsar som en plasthjälm gör. Den blir heller inte gammal som en i plast. Just att den inte studsar kanske inte spelar så stor roll när...
 11. L

  Känner dig inte. Vet inte vem du är. Men vila i frid...

  Känner dig inte. Vet inte vem du är. Men vila i frid...
 12. L

  Ta ner tillslagsvarvet Enduro 550F

  Hej Idag är tillslaget på 4000rpm ohc koter gör då ca 20km/h, det upp till ca 5000rpm då kommer resten av effekten. Inte så där jättenice att åka led med. hur kommer det sig att den beter sig så? Iom att vi åker mest led så tänkte jag ta ner tillslagsvarvet med en ny fjäder. Kommer det att...
 13. L

  Skidoo RS/TNT 08 09?

  Funderar på en skidoo från 08-09, vet dock inte vilken. Tittar dock främst på 600. Har kikat en del på TNT, vet dock att den har gamla motorn. Vad sitter det för ett muskedunder i RS:en? Vilken skulle ni rekommendera/köpa?
 14. L

  Förgasare och variator i Lynx 550F -04

  Då sök funktionen inte fungerar för mig gör jag en ny tråd. Undrar vad det är för förgasare och variator i min Enduro 550F från 2004? Har letat på nätet utan att hitta nåt.
 15. L

  Enduro -04 delar

  Söker delar till en Enduro -04, vet inte vilka andra årsmodeller som funkar. Frontbågen/lyftbågen och den högra aluminiumplåten (hood support) som håller huven/bukplasten.