Senaste material av jsupreame

  1. J

    handtagsvärmare xc 600 växelström???

    bytte styre på skotern och köpte vanliga värmeelement 30W från skoterdelen.. men dom blir ju knappt varm...`?? är ju växelström i kontakten till handtagsvärmarna men de borde ju funka ändå?? är ju bara ett motstånd typ.. kopplar man på 12v lik.. tex ett batteri så blir ju värmaren så varm som...
  2. J

    övre vändhjul sx/xc 600 09 hur får man bort dom??

    hur får jag bort dom övre hjulen?
  3. J

    xc 600 09a

    har köpt en xc 600a och har inte hunnit testa den... men förra ägaren sa de satt sx drevning men vad han visste är det inte gjort nått åt variatorerna ... så jag satt bara nu och kollade lite på nätet.... de skiljer alltså 7kugg på de stora drevet.. de motsvarar ju typ 3 kugg på de lilla... så...
  4. J

    lik eller växel??

    tja. tycker mig kunna läsa att alla typ säger de är likström till styrsystem å sånt medan de är växelström till lyse samt handtagsvärmare tex... ???? mätte i kväll på en 03as mxz 500 samt en 1000sdi 07a. hittade då ingen växelström i lyse eller handtag.. kan nån förklara för mig om de är vi...
  5. J

    rem iq pro600 06a?

    köpte just en iq pro 600 06a. vad ska man köra med för rem? är de samma som till en 600rr? så man har så tur att de passar från en phazer 07 så remen kostar 800 i stället för 3k? är de olika variator remmar på iq 440 och 600rr?
  6. J

    Polaris 800 hastigheter

    varför i hela helvete?? ger ju inget en skoter gör mer än 140. bara de går fort så inni helvete dit
  7. J

    mycke vibrationer på era pro xr 800?

    som sagt undrar hur era pro xr 800as är ? vibrerar de mycket från motorn via chassit? ska de va så eller har ja sne vev haha?? blir som fina vibrationer i fotstegen .. mäst vid 5k varv.. över de märker man som inte de..
  8. J

    njae de tror ja inte.. har då inte märkt nått.. men de är väl bara fixa de som paja.. är så...

    njae de tror ja inte.. har då inte märkt nått.. men de är väl bara fixa de som paja.. är så sjukt mycke roligare å köra=) har du nå vibrationer i fotsteg å så på din skoter?
  9. J

    tja. ser du har en proxr måste fråga dig om du upplever nå vibrationer i fotstegen å typ hela...

    tja. ser du har en proxr måste fråga dig om du upplever nå vibrationer i fotstegen å typ hela skotern när man håller typ 5k varv?
  10. J

    Drevning Pro XR 800

    hur fort gick din före å hur fort går den nu??
  11. J

    Resvänligaste skotern?

    men min som har lätt portning slp singelpipa 44as matta å lätt nerdrevning tóppar 120. å när ja inte har i klossarna i boggin åker ja på rullen med proxr800an med fötterna i folhålkarna.
  12. J

    Drevning Pro XR 800

    har samma lika fast min gör 120 haha måste ta å titta hur mycke dom drevat på min haha