Senaste material av Ante4wd

  1. Ante4wd

    Extremebits.se

    Jag är medlem där men jag kunde inte ta mig in eller hitta sidan överhuvudtaget men nu funkar det.
  2. Ante4wd

    Extremebits.se

    Hmmm, sidan verkar inte funka nu, inte för mig iaf. :(
  3. Ante4wd

    Intressant!

    http://www.snowmobile.com/products/is-arctic-cat-planning-a-new-mountain-suspension-1969.html Vad tror ni?
  4. Ante4wd

    Kolv intervall Mountain Cat 600

    När är det dags att byta kolv på en 2003 Mountain Cat 600 M1.... Generellt sett... Farsans maskin ha gått ca 400 mil nu och vi vet inte om det är bytt nån gång!! Nån som ha nå tips?
  5. Ante4wd

    Extremebits.se

    Jo ja vet. Det var ironi :p
  6. Ante4wd

    Extremebits.se

    Precis, de va ju de ja sa :) Haha
  7. Ante4wd

    Extremebits.se

    www.extremebts.org verkar den heta numera.
  8. Ante4wd

    Extremebits.se

    Verkar ligga nere nu igen, nån som vet varför??
  9. Ante4wd

    Bränsleförbrukning rotax 500

    Halloj på er, har ett bekymmer med en Lynx 59 -00 som tar 5,5l/milen. Gubben som äger maskinen prata om att flytta nålen för att få den till att dra mindre men jag är osäker på om det räcker?! Vad tror ni?
  10. Ante4wd

    K: Matta 345

    Matta till Mountain Cat 600efi 2003 sökes. 345*38 och minst 44:s kammar. 2.52 pitch. Tänker inte betala flera tusen för en matta som saknar en massa kammar, en fin matta sökes alltså. :ciao:
  11. Ante4wd

    Arctic Cat F5 2003

    Tjejen vill byta maskin och säljer nu sin F5:a. Den har gått ca 650mil och har fungerat problemfritt för henne, vi har bytt lite smågrejjer på den och fixat till fotstegen så dom inte packar is & snö. Nya slides. Nya lager i boggien. Nya insugsgummin. Kortade Betterboards. Dubbad matta...
  12. Ante4wd

    Mätarinställning, mp/h till km/h

    Eftersom man är och ska fingra i allt så lyckades jag häromdagen med ett konststycke, jag ändrade mitt mätarhus från km till miles, och nu får jag inte tillbaka det igen. Har inte läst nån instruktion om hur man gör, den boken är hemma (12mil bort). Kan någon snäll själ förklara lite snabbt...
  13. Ante4wd

    Vad kör ni för bil/skoter

    Håller på med nåt liknande själv till GMC:n, du har inte lust att skänka lite idéer och kanske starta en byggtråd på projektsidan?? :)
  14. Ante4wd

    Mxz 600sdi -06 Går dåligt på högre varv.

    Tjenare. Har hållit på med en kompis skoter som inte vill funka, så fort tillslags varvet kommer så börjar skotern gå på en cylle. Saker som är bytt: Kolvar. Insugsgummi. Statorplatta. CDI box. Rengjort spjällhus. Rengjort filter(?) i tanken men dom hade en reva i sig. Försökte hitta nya...
  15. Ante4wd

    REV 600 SDI 2006 mätvärde.

    Tjenare. Nån som vet vilket värde det ska vara när man mäter upp tändplattan (statorn) på ovannämnda maskin?? Försöker hjälpa en kompis med sin maskin som inte varvar ut. Han har mätt plattan och har 0,25 ohm!?!?!?