Senaste material av -_-

  1. ?

    Tips & tricks modd Ext -93

    Tjenare allihop har mig en Arctic cat EXT -93 550 vätskeskyld, kort bandare. Vill inte köpa en nyare skoter eftersom vill ha nått andra inte åker runt på. Och sen gillar jag bygga och modda, så tänkte att det va en bra skoter att börja på, som inte är allt för dyrt om det går sönder. Ock...
  2. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    Du skulle väl inte också veta vilka huvar som passar på varann? Om det passar en från wildcat eller Zr, utan det stora moddande? :) Tack!
  3. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    Okay tack! :) det sitter redan en 550 motor i så du säger att delar från zl/zr passar på min motor om det är en 550 motor som sitter i? :)
  4. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    440 motor? Det sitter en 550 på :) Men hittar ingen grupp som heter ext eller nått.? Det står på alla sidor: passa zl/zlt etc etc, men ingen ext, wildcat eller nånting. Finns det inga dela till ext? :S
  5. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    Okay :) men vad ska man välja till? tycker inte jag kan se nån som heter ext, wildca eller likn? Vilken modell ska man välja till? Tack!
  6. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    Kännder du också till några trimm sidor till den modellen? Eller om det finns en annan motor som är av samma typ? :)
  7. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    Okay vill kolla upp om man hittar några bra passande dämpare. :) Tack wildcat!
  8. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    Har du några höga dämpare som du vill rekommendera ? :)
  9. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    BRA :) det kan jag behöva :P Skriver till dig lite senare. En annan fråga, finns det några andra skiddämpare som passar på? tänkte på om man kan modda till dit några fox float dämpare eller likn? Kan lätt göra nya fästen och sånt om det behövs, om det inte är allt för svårt? tack! :)
  10. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    Tack så hemskt mycket för svaret. :) Hoppas jag kommer igång med "projektet", men jag har fått dom svar jag behöver iallafall :)
  11. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    Ja det är en ext kort bandare :) Finns det en bra matta som kan rekommenderas från en annan skoter? som m5 eller likn? Tack wildcat!!
  12. ?

    Högkamsmatta EXT -93

    Tjena! :) Har en EXT - 93, och vill ha en ny matta på den och gärna höja den lite. Vilka mattor passar? Passar en typ en M5 matta, eller är det inte så scårt att modda på den? Vore kul om nån visste nått om den skotern, för jag gör inte. :) Tack!
  13. ?

    Trippel pipor (Ultra) trim ?

    Har läst några ställen att på en polaris ultra är trippel pipor standard, men at polaris har bestyckat dom med enkel pipa istället ! Därför om detta är sant, kan jag bytta utt mina enkel pipor, till trippel, och sen andvända min ultra til bakrace i standard 800 klass ? Altså då är den ju inte...
  14. ?

    Sportluftfilter

    Om man gör ett snöskydd till det då ? så snön/vatten inte kommer på filtret ? borde vel duga ?