Vem gör dekalkit till Lynx?

Chris

Moderator
15 apr 2010
5.213
3
38
Nol
Eftersom Swetown Reklam inte tycks vilja ha mig som kund( svarar inte på mail) och efter en massa löften ( via telefon bl.a.) om att dom skulle börja designa mitt dekalkit ( första löftet var i juni) utan att det händer något. Så får jag nu kolla upp om det finns andra som gör dekalkit till nya Lynx...och där dom kan göra en egen design.

Så har ni tips så skriv gärna här!
 

fadern111

Välkänd medlem
12 mar 2012
204
0
16
Luleå
Har mailat Swetown angående ett tunnelkit till min skoter men de har inte svarat än. Har även mailat Hagströms design som svarade och de skulle skicka ett förslag för 2 veckor sedan men ännu har inget hänt.... lustigt.
 

Chris

Moderator
15 apr 2010
5.213
3
38
Nol
Fått höra nu efter jag satt ut detta att jag är inte ensam om att ha problem med Swetown...lite synd då dom har snygga kit och gör ett bra jobb men tycks inte ha så bra "kundservice"
 

fadern111

Välkänd medlem
12 mar 2012
204
0
16
Luleå
De har ju något samarbete med Polaris och de har sina produkter med i Polaris tillbehörskatalog! Känns ju konstigt att Polaris skulle inleda ett samarbete med ett oseriöst företag?

Nu ska man väll inte säga för mycket för tidigt, de kan ju ha något strul eller dylikt som löser sig här framåt hösten innan säsongen börjar. Men nog tror jag det är en del som hellre pillrar med styling innan säsongen snarare än när den har börjat och de lär ju förlora sitt rykte snabbt om de inte "kommer igång snart".
 

Chris

Moderator
15 apr 2010
5.213
3
38
Nol
Problemet för mig var ju att dom redan i juni tog sig an jobbet och skulle börja designa ett kit till mig. Efter det har dom varit väldigt dåliga att svara på mail och då jag ringt har dom bett om ursäkt och sagt att vi börjar med det direkt nästa vecka....men inget har hänt ännu.

Då är det bättre dom säger att dom inte vill/kan /hinner så kan jag kolla med andra
 

xtremerider

Välkänd medlem
6 aug 2008
783
1
18
Bredbyn
På min Lynx (dock en -12) sitter det ett dekalkit från Norman design och motorsport. Dom gör säkert ett kit till din lynx med.
 

MallaN

Välkänd medlem
1 okt 2009
522
2
18
Gävle
Zippmunster.com
Rock-solid.no

Båda dessa företag har till tidgare Lynx chassiet, med lite tur kanske de har mallarna färdiga till nya chassiet.

http://www.imegadisplay.se - trycker åt delvis några i Ruffriders, kanske har.

SCSunlimited som nämndes tidigare är sjukt grymma och Tyler är väldigt bra att ha och göra med. Snabba svar och inget krångel. Däremot är de relativt dyra tror jag, kanske inte är någon större skillnad från de svenska företagen dock?

"Can SCS make custom sled wraps?

Yes, our custom sled wraps start at $550 and can range up to $750. Custom designs are offered for all models. After initial consultation, SCS Unlimited will send pricing. From there, a 50% down payment is required before design commences. Digital proofs are sent via e-mail throughout the process until final approval is agreed by customer."

Mitt sista tips annars är Simon Fröling som gör grymma designer till en del av åkarna i Ruffriders. Vet inte om han har hunnit få fram mallar till senaste chassiet dock.
 
Last edited:

Chris

Moderator
15 apr 2010
5.213
3
38
Nol
Tackar för alla tips så jag skall kontakta dom olika och se vad dom kan erbjuda.
 

Chris

Moderator
15 apr 2010
5.213
3
38
Nol
Har kontaktat några olika idag. Dessutom hörde Swetown av sig nu då jag ville avboka min beställning där och lovade att designen skall vara klar på onsdag...är den inte det så tar jag nån annan.
 

lynx_tokig

Aktiv medlem
7 nov 2011
88
0
6
vindeln
Smyger in lite i tråden om de ä okey ? :) har beställt en (3700 -800 2014) å är lite små sugen på en kitt :) då till mina tre små frågor.
*köper ni nya kåpor eller rensar ni kåporna på befintliga dekaler ?
*vad ligger kitten i för pris klasser i runda slängar mellan tummen å de andra fingret ?
*bor en bit (6mil) utanför Umeå så vem/vilka har bästa å mest prisvärda kitt ? :)
 

Chris

Moderator
15 apr 2010
5.213
3
38
Nol
Blev lite fart på dom på Swetown nu då jag ville avboka kittet, så dom ringde mig idag och börjar med mitt kit idag...så hoppas det funkar nu :)