Showdown In Piteå

K

Kurt P

Bodin

Japp, Daniel Bodin kommer.
Helvete, kolla in startfältet på Showdown, grymmaste jag sett.
 
F

FSX Wannabie

Svalt intresse ??

Är intresset svalt för detta iår eftersom jag tycker det verkar ganska dött på forum osv är det nån här som skall på detta spektakel ? jag skall då dit men hoppas man inte står ensammen där och hejjar på den stora arenan som verkar skall byggas för detta event.
 
E

Ej medlem/Inloggad

Spektakel

Lätt man skall dit!
Intresset verkar nog vara svalare än tidigare men mycket beror på att man numera vet vad det handlar om och inte behöver ställa en massa frågor.
Det är ju Europas fetaste startfält på Showdown, klart man skall dit.
 
S

Spunkbastards

Info

För att inte få stämpeln att vara ett gäng som inte håller vad vi säger, så skall vi meddela att Tor-Ole Larsen och Stian Pedersen har strukit sig från Showdown pga skador.
Ersättare blir ytterligare en åkare från Norge Aleksander Norgaard, Piteå åkaren Tommy Andersén och Jonas Bylund från Frosty Demons.

Mer info på www.spunkbastards.com
 
E

Ej medlem/Inloggad

Bor i Kiruna och funderar på att åka ner till Showdown 1 April och undrar om det är någon som anordnar någon bussresa ner. Eller finns det fler intresserade från Kiruna så att vi kanske kan hyra en buss ner till Showdown i Piteå.
 
E

Ej medlem/Inloggad

Priser

Vinn Fina Priser
Vinn priser på din Showdown biljett, nu utökar vi..
Nu kan du vinna BMX åkarna dröm på vintern, en Snow Moto 28ST värd ca. 4000kr på din Showdown biljett. Mer info om denna finns på www.aquilo.se .
Vi lottar även ut 1st Nokia 6030 och 1st Nokia 6060 samt en massa andra fina priser som t-shirts m.m

Spunkbastards
 
E

Ej medlem/Inloggad

Buss/tåg Kiruna

Lördag morgon kl. 06:00 2006-04-01 Kiruna C - 10:40 Piteå Bstn 4h 40min 1byte till buss i Älvsbyn

Bara att boka showdown paket på www.Pite-Havsbad.se det var ju satans billigt med 895kr, verkar svårt att ta sig hem samma dag annars, man vill ju inte åka taxi till Luleå 15:45 för att ta tåget från Luleå åter 16:45, då missar man väl finalen med Backflipps och allt samt kommer upp i samma pris som att stanna kvar på efterfesten, tur den är från 18år bara. Middag med Elitladies...mums...
 
E

Ej medlem/Inloggad

Har hört att det kommer gå fint att köra skoter också ända fram till Showdown ute på Piteå Havsbad. Går tydligen leder hela vägen fram så det måste man kolla upp.
 
E

Ej medlem/Inloggad

Showdown

Lite info från Showdown

FSX Skolan har flytit på mycket bra med dom deltagare vi har med och dom har utvecklats en hel del under denna korta tid. Lärarna Jimmy Blaze,, Kourtney Hungerford, Dan Adams och Maria Morton är mycket imponerade över dom svenska åkarna och det kommer bli ett ordentligt battle på lördag.
Nästan alla åkare som aldrig tidigare testat "The Punisher" rampen, en Super Kicker med 50 graders vinkel har under torsdagen hoppat i denna så det kommer bli en hel del mäktiga hopp under lördagen.

Efterfesten så har tyvärr eliteladies modevisning blivit inställt då dom lämnat återbud i sista sekunden, men snabbt har vi tagit in Patrik Öhlund som var med i Fame Factory och han kommer att underhålla under middagen. På kvällen så kör vi tre liveband Charon, The Rock United och Roadcrew. Den beryktade bommen kommer att finnas på plats samt även go-go tjejer och andra roliga saker. Boka efterfesten via Piteå Havsbad

Mediabevakningen har varit bra under Showdown och vi har bl.a amerikanska Sledvision på plats som filmar material åt amerikansk tv, Slednecks finns på plats och filmar material till nya filmen. Samt övriga tv kanaler så som TV4, SVT m.fl kommer att filma under lördagen. Reportage i Snowmobile kommer och där kan du exklusivt läsa allt som hände under FSX Skolan samt naturligtvis under lördag den 1 April när hela eventet går av stapeln.

Välkommen till Piteå havsbad den 1 April för en riktig upplevelse i vad som är möjligt att utföra på en snöskoter.

/Spunkbastards
www.spunkbastards.com
 

147

Välkänd medlem
3 feb 2006
312
0
16
KLX
fan vad hela bra blaze var satan så kul det var och kolla:D nån mer som var där?
 

Moore

Välkänd medlem
25 okt 2005
142
0
6
34
Kalix
Klart man var där :D Årets höjdpunkt törs ja lova ! Fan va kul det var, blir nog också upp till gällivare 21april, lr vad det skvallrades om i högtalarna ;b
Backfliparna var ju mäktiga fast man sett han göra det tidigare ;)
tagit upp mot 80 bilder under dagen, lagt upp 5 på bildtävlingen :)
Kan snöra upp nån film o massa bilder om folk vill ;)

Måste tacka spunkbastards för en super "eftermiddag", ruskigt kul har man haft det ! hoppas ni återkommer nästa år :)
 

Leif

Välkänd medlem
1 jan 2000
142
0
6
Tänk på att Spunkbastards har alla filmrättigheter.
Det stod klart och tydligt på alla afficher och i all marknadsföring.

Slå ett mail till Spunkbastards innan du lägger upp någon film. Så det inte blir tråkigheter med filmrättigheterna.
Man filmade ju för två olika filmer under Showdown, Slednecks och Spunkbastards kommande filmer.