RC-800 ( 2007 ) Godis... ?

Lyynx

Medlem
23 jan 2006
20
0
1
Tjao

tänkte höra om nån vet nå ställe vart man hittar roliga grejer till RC 800 -07. T.ex V-kit, slutburk, pipor, kåpor m.m. Ja allt möjligt bara.. Tack
 

katoh

Medlem
6 jan 2007
20
0
1
Umeå
Sv: RC 800 Allt ???

vad gäller delar till motor och variator är det billigaste alternativet att beställa från usa. finns ju inga lynxar där men väl ski-doo! har själv köpt sps3 ramper och fjäder från någon amerikansk sida, minns inte vilken.
googla och du kommer hitta massor!
 

leijon

Välkänd medlem
1 jan 2000
160
0
16
skoter.65north.se
Sv: RC 800 Allt ???

han skickar som gåva så med lite tur så slipper man ju moms och tull på sakerna[/QUOTE] Nackdelen med att leverantörerna skickar varorna som "gåva" är att då finns det ingen försäkring som täcker ev. transportskador på varorna, eller ger någon ersättning om ditt paket skulle komma bort någonstans på vägen. Inget värde på varorna = ingen ersättning från någon försäkring. [B]Värt att tänka på:[/B] Är det värt att riskera att förlora hela inköpsvärdet om paketet skulle försvinna istället för att ha en fraktförsäkring och då också troligen få betala moms och tull?
 

gulingen

Välkänd medlem
7 nov 2004
2.436
1
36
Sv: RC 800 Allt ???

Nackdelen med att leverantörerna skickar varorna som "gåva" är att då finns det ingen försäkring som täcker ev. transportskador på varorna, eller ger någon ersättning om ditt paket skulle komma bort någonstans på vägen. Inget värde på varorna = ingen ersättning från någon försäkring.

Värt att tänka på:
Är det värt att riskera att förlora hela inköpsvärdet om paketet skulle försvinna istället för att ha en fraktförsäkring och då också troligen få betala moms och tull?
Ja, jag tycker det är värt det i alla fall. Risken att det skulle försvinna känns väldigt liten.