plastklackar i boggien

Surt

Välkänd medlem
26 dec 2011
204
0
16
Västmanland
Någon som vet var man kan hitta artnr på dom två plastklackarna som mattan går mot uppe i boggien.
Fick se igår att jag endast har en kvar, så tacksam för en bra länk där man ser delen ifråga eller någon som har järnkoll på vad den heter. Åker rtx om det är någon skillnad på dom..

MVH
 

Slätabjörnen

Välkänd medlem
15 dec 2012
1.512
4
16
Falun
Märkligt vad genomgående svårt det är att skriva ut årsmodell och hela modell namnet. RTX är ju ett tillnamn på flera olika modeller. Och det gäller inte bara dig. Det är en genomgående jargong i hela forumet, oavsett märke. - Så du är inte ensam.
Som exempel var det någon på allmänna forumdelen som för ett tag sedan ställde en fråga om någonting i framvagnen på en "TNT", ingen mer upplysning om årsmodell eller annat.
- Många, men inte alla, vet att det handlade om Ski-Doo. Ja men sen då? Ski-Doo kom med det modellnamnet redan på 70-talet och har funnits med en massa olika bestyckningar under årens lopp, ex.vis framvagnar med allt från bladfjädring på 70-talet till dagens A-armar.

Googla exempelvis på "Yamaha RTX", så finner man hur många årsmodeller och modeller som helst. Så självklart sker det ju förändringar som gör att delar inte alltid passar mellan årsmodeller och chassiegenerationer.

Men nu till din fråga. Har du kollat med handlaren nära dig?
Kolla också här: http://partsfinder.onlinemicrofiche.com//yamahagenuineparts/showmodel.asp?make=yamahasnow för artikelnummer.
 

kallholmen

Välkänd medlem
14 feb 2013
1.019
6
38
Sthlm
Sitter samma klackar på Nytro och Phazer. Åk till din närmsta handlare och du skall finna.