Material till släpvagnen

muotkas

Välkänd medlem
2 jan 2007
1.462
0
36
Kiruna
Som rubriken lyder!

Vill ha nåt lätt material och som är lätt att rengöra, har ni några tips??
 

alexanaje

Välkänd medlem
1 feb 2010
272
0
16
örnsköldsvik
Lite svårt att svara på om man inte vet vad du ska bygga på släpvagnen tex. bottendel ramp eller kanske hela vagnen? som sagt aluminium är ju ett bra alternativ
 

FrostJerk

Medlem
21 feb 2010
24
0
1
Östnor!
Har för mig att Snowrider, när de beställde sitt monstersläp (3,5 ton, trippelaxel, USA-modell. Ni har säkert sett det) Använde polyuretan för att det ska vara otroligt slitstarkt. De hade tydligen haft funderingar på durkaluminium, men det är aldelles för mjukt, styrstålen skär ner i det, och det blir ett helvete att lasta, dessutom ser det förjävligt ut om man får djupa skåror i det. Tror att det bästa är att ha nån form av typ båtplyfa el. nåt vattentåligt, sen kan man byta skivor när det blir dåligt. Iof. så kan man ju göra som nån sa i nån annan tråd, dra på ett par extra plastbelag på skidorna vid transport, alt. montera av stålen, så ska nog inte alu vara ett problem.
 

muotkas

Välkänd medlem
2 jan 2007
1.462
0
36
Kiruna
Jo durkplåt har man funderat på, men grejen är att man ska kunna frakta lite allt med denna släp, tänkte mest på älgar och de smutsar ner så mycket med blod. Så att det vore fint och lätt att tvätta..

1. Durkplåt vad har det för pris per kvm/skiva? +

fler förslag? Har kollat runt på nätet och har svårt att hitta nåt vettigt..