lynx brutal

Polaris850

Ny medlem
6 nov 2019
2
0
1
70
Arvidsjaur
hej ni som kör lynx brutal hur är dom att köra är dom nervösa och spårkänsliga på framänden som många brp maskiner och är dom farliga på remmar. pratade med en brutalägare som sade att maskinen var helt omöjlig att köra sakta och smyga med för att den var så ryckig. Också det en brp sjuka. Tacksam för svar.
 

mjukisdjur

Ny medlem
10 okt 2017
1
1
1
Vännäsby
Har kört Brutalen en säsong. Jag kör lössnö, långturer sladdar led och drar pulka. Ingen remförbrukning att tala om och inga problem att smygköra. Det är en otroligt bra skoter på allt. Byter till en likadan nästa gång.
 
Reactions: Polaris850

Pitabroed

Välkänd medlem
7 nov 2005
3.183
51
48
Övik
Ja, i mitt tycke är alla nyare brp ryckig och svårare än andra att smygköra med. Men det är en vanesak och inte omöjligt
 

Henrikssons

Välkänd medlem
17 feb 2013
236
88
28
Vittangi
Någon som kört Lynx Brutal som har något negativt att säga om den? Några särskilda brister? Samt fungerar den att köra i lössnö med i skogsmiljö där det är lite trångt och jäkligt samt klättra med lite i skogsbeklädda berg eller blir den för tung och bänglig vid sådana tillfällen?

Jag har efter mycket funderande kommit fram till att jag ändå behöver ta steget till bredbandare med kylfläkt etc., pga. hur mina behov ser ut och hur jag kör större delen av tiden. Då passar en sån maskin bättre än min Freeride för 90% av körningen. Men, jag vill ju gärna kunna hänga med kompisen som kör Boondocker och köra lite i skog och på berg ändå, någon gång per år. Sen att man får ta i mer för att få den att gå dit man vill är jag ju införstådd i, bara den inte är helt hopplös och omöjlig.
 
Last edited: