IQ 440/600 bluddrar och tvekar

ogge95

Välkänd medlem
13 apr 2011
1.575
3
38
28
Dvärsätt
Hjälp. :amazed:

Jag får inte till det alls, jag drog ut och körde en sväng idag och i början gick allting fint då jag inte varvar särskilt mycket innan jag är ute ur byn. När jag kom ut längre bort, bromsade in och drog fullt för att få lite rulleåkning så tvekar han till i drygt en sekund innan han drar på.
Jag lyckas ändå få upp skotern på rullen ordentligt men när han ställer sig upp så börjar det bluddra rejält. :confused:

Detta upprepar sig vare gång jag drar på men den tvekar bara om jag står still och nyper fullt och håller jag fullt rakt fram så börjar den inte bluddra... :wacko:

Pilarna i DialAJeten står på klockan 11 nu. Har jag missförstått hur den Fungerar får ni hemskt gärna rätta mig, men är inte tanken att jag ska slippa byta hög och lågfart och hålla på med bestyckningen osv och istället skruva på de här skruvarna?

Ska försöka få till en film sen men just nu så hatar datorn mig.
Det var förövrigt cirka 2+ idag och jag har precis bytt från ckranshop dubbelpipor till en singelpipa och slutburk från en RR nu.
Är också en Raceportad Liberty 600 Ho motorn med DialAJet och V-force,

Tacksam för hjälp! :eek:
 

halle92

Välkänd medlem
21 aug 2012
480
1
16
Om den tvekar ungefär som du slår på nödstoppen så är det gasfelbrytaren.
Är gasen glapp? Spänn gaswiren då eller byt ut till en annan bult med mutter å skruva åt lite.
Va så på min assault 800
 

ogge95

Välkänd medlem
13 apr 2011
1.575
3
38
28
Dvärsätt
Jag ska prova det sen, men jag inte att det är problemet då han gick som han skulle när jag körde med dubbelpiporna, syntomen har uppstått sen jag slängde på RR pipan.