Helgens tur och missöden.

andrel2

Välkänd medlem
1 jan 2000
650
2
18
Arjeplog-->Umeå
Johlid stannade och pekade på en fin backe på sidan, ja man måste ju prova hoppa lite, provade först med lite fart, gick bra.
Sedan ser jag framför mig då jay quinlan hoppade över skidliften och tar sats.
Landar jävlat på höskida, lägger mig själv över hö sida på styret, känner hur det gerefter, samtidigt som mina två knän pressas in under styret och jag känner hur höger knä pressar ner kåpan.
Rullar av skotern och tänker faaan vilken tur jag har på mig skyddsvästen. Vilken dunderaffär, annars har jag nog brutit några revben, försöker få lite luft och vifta med armarna så johlid ser att jag lever.
Tråkigt att jag aldrig åkte och hämtade dom där rs kåporna som var på gång.
Inte så stor skada, men nyskicket som var, försvann ju direk:stupid:


Sedan lyckades ju vänsterknät riva av choken och nästan värre trycka ner dess knappen så den försvan under plasten. Mutten hittar jag inte så har någon en till salu är jag spekulant eller kan man köpa bara den delen?
Visst kan man köpa renoverings satser med delar till choken, jag tro jag sett det, skall surfa lite själv på det.

Styret blev ju också krokigt, men inte så mycket, funderar på att köpa ett biltema styra och sätta på, är det något jag skall tänka på då?
Det blir inget med fågelpinne.
Har lite ont i armbågen i dag, men det blir bra.
:hello:
 

mejjan

Medlem
9 jan 2010
14
0
1
Umeå
Jag tycker det ser ut som att muttern sitter kvar på fotot.
Det brukar väl vara en tunn plåtmutter, inte en "riktig" så att säga. Eller är jag ute och cyklar??
 

andrel2

Välkänd medlem
1 jan 2000
650
2
18
Arjeplog-->Umeå
Jo det har du, runt choken sitter det det en plastbricka men runt dess knappen sitter inget nu. Provade om muttern runt choken passade runt dessen men det gjorde den inte.
Någon som vet om jag kan köpa någon renoveringssats till choken eller om jag måste byta hela vägen till förgasarna, och i värsta fall köpa orginal.
Mvh