Halvljus och lampor på styret slocknar vid ca 3500 rpm

oskaar

Välkänd medlem
26 mar 2012
470
1
16
Umeå
Orkade inte bry mig om problemet i vintras då jag bara ville köra men kom på nu att det skulle vara bra att få det fixat.

Är alltså halvljuset som slocknar ungefär vid 3500 rpm men ibland så lyser det inte alls, då det var mörkt så märkte jag också att lamporna/lampan som sitter under de gula hand och tumvärmar-reglagen också slocknade men dom tänds då man slår om till helljuset (som fungera utan problem).
Tycker även att hand och tumvärmarna värmer lite ojämnt, om de gula knapparna inte får ström så får inte värmarna heller nån ström?

Det finns 2st 20A säkringar, en borde gå till lysena och den andra till värmarna? båda är hela. Det kan ju inte vara något kabelbrott eftersom lyset lyser ibland.. :confused:

Skotern är en Lynx Enduro 600 H:O -04

Tacksam för svar :)
 

Magnusson91

Välkänd medlem
8 jan 2011
916
4
18
Norrköping
Kan vara voltregulatorn som börjar på att bli dåligt. Vet att ja hade liknande symtom på min och tillslut så gick den att starta någon sekund innan den dog. Köpte från rinab tro ja
 

oskaar

Välkänd medlem
26 mar 2012
470
1
16
Umeå
Ajdå.. Det konstiga är att idag då jag starta den så var de inga problem alls, pallade upp skotern och varvade ur den och lyset lyste hela tiden aldrig något flimmer.

Har kört ca 150 mil sedan jag märkte att de börja lägga av.