Fästen till slydogskidor! vart? modda?

sledfactor

Välkänd medlem
12 okt 2008
408
0
16
krokom
Hej :)
har köpt ett par slydog powderhound som satt på en yamaha och undrar vart finns de man kan köpa fästen till ski-doo (rev) löst,utan att behöva köpa hela skidan ?

visste redan innan att de inte skulle passa med fästningen och nu är de lite glappt om man testar , kan man göra så att man inte behöver köpa nya fästen ,typ sätta dit fler brickor ? saknar dock den svarta gummi saken som göra att skidorna inte kan fara hur som helst om det ska vara någon sådan ?:)

tacksam för snabba svar :D
 

pro_fxr

Välkänd medlem
26 jan 2008
3.192
2
36
kiruna
de är inga fästen..de är bussningar...bara sätta brickor i mellan. eller be nån göra andra bussningar..dem bussningarna kostar annars typ 500kr lr ngT:p men då får du en bult och mutter med oxå;)...

den där gummigrejen ska vara där jaa..du har väl kvar den från gamla skidorna.bara ta den isf..annars bara göra av nån gummislang som du klämmer ihop mellan.de gjorde ja på mina slp skidor iaf...fick dock med nya när ja köpte slydogsen så dem sitter där nu:)
 

sledfactor

Välkänd medlem
12 okt 2008
408
0
16
krokom
okey tack!har kollat och vet lite mer , pe perfomance säljer och att de svarta original gummigrejjen ska vara där, de var de jag tyckte såg konstigt ut, så nu äre bara att sätta dit 2 brickor så hoppas ja att de funkar :D