Senaste material av X_rated

  1. X

    14+, 7 dec snö.. Någon som slår det

    RE: 14+, 7 dec snö.. Någon som slår 10+ och ca 3dm snö.
  2. X

    Racing 440 VS enduro 500?

    500:an är nog ganska mycket billigare i försäkring iaf, dom har gjort nå fel när dom typade in just 01:an så den kostar bara ca 2000kr/år Förövrigt så kan jag säga att enduron går mycker bra, kanondämpare vilket det iof säkert är på 440:in också. Trevlig maskin har en enduro 500 själv.
  3. X

    Går dåligt vid -5 till + grader

    Det är precis det du kanske måste göra. Min 650 gick dålig när det var vamt ute. Gå ner ett steg på MJ och kolla stiften. Vad har du för Mj i nu då? Är den trimmad? Lycka Till!
  4. X

    Tankade jag kinapuffar i min RXL ?

    RE: Tankade jag kinapuffar i min RX Här kommer lite värden till RXL. Exitercoil- Mät mellan svartröd och grön kabel- 248ohm Pulsercoil- Mät mellan röd och grön kabel- 20ohm Triggercoil- Mät mellan vit och vitröd kabel- 96ohm På alla dessa värden gäller ca +- 10-20ohm Värden på dom yttre...
  5. X

    Tankade jag kinapuffar i min RXL ?

    RE: Tankade jag kinapuffar i min RX Det första du ska göra enligt mig är att byta tändkablar och hattar, det är billigt. Hade exakt samma preblem på min RXL. Då var det "Exiter coil" på tändplattan som va kass. Du kan ju även testa att mäta upp tändspolarna. Kan skicka dom rätta värderna om du...
  6. X

    Konstig skoter?

    Hade liknade problem med min RXL. Kolla alla bränsleslangar. Om bränslefiltet är dåligt så byt det också. En anledning till att tomgången gick ner kan ju vara för att motorn var ganska varm, då brukar dom kunna sjunka lite i varven. Lycka till!
  7. X

    TRIM

    Jag fick ca 130hk ur min RXL med AAEN trippelpipes och chip. Du kommer att märka skillnad. Skotern blir mycket segare på låga varv men drar som ett as på höga :-) Viktigt att du optimerar variatorerna för trimmet också.
  8. X

    knäckt trailningarm.............

    RE: knäckt trailningarm............ Grispittar är värdelösa. Försök att svetsa fast en mutter utanpå bulten och dra loss den, brukar funka för mig när man har av bultar.
  9. X

    skoter butiker...

    Rinab: www.rinab.nu Skoterbutiken: www.skoterbutiken.se
  10. X

    indy 650....??

    Min vill nog ha 3 till 3,5L vid hård körning. Svårt att "mesköra" med pipor :-)
  11. X

    indy 650....??

    Jag har en RXL men konverterat till förgasare, alltså lika som en vanlig 650. Det man kan säga är väl att det är en mycket trevlig skoter för sin ålder (min är en 91:a) Mycket rapp motor och skit kul efter leden. Den är ju ganska framtung så den dyker i lössnö men har man bara mycke gas så är...
  12. X

    Snödjupskarta

    Den kommer ihelgen!
  13. X

    Snödjupskarta

    Japp, jag har byggt dom själv. Ganska enkelt.
  14. X

    Snödjupskarta

    Snökanoner funkar fint. Har gjort några till min skidbacke.
  15. X

    Skicka en hälsning till DULUTH

    RE: Peter Ericson Kör så det ryker nu grabbar. Sätt dit dom där jänkarna. Se till att försvara våra svenska färger!