• Forumet är nu uppdaterat och Tapatalk är tillfälligt avstängt. Läs mer här.

Senaste material av superpuppan

 1. S

  Vad har jag för Boggie?

  Tack för hjälpen! Blir att hitta någon bya smed och se om den går rädda. ( förslag mottages)
 2. S

  Vad har jag för Boggie?

  Ska enligt tidigare ägare vara en Polaris boggie men maskinen är en förlängd Arctic, längd 155 (assault matta) men vem vet kanske är en Arctic boggie?🙃 Någon som är tvärsäker i ämnet?
 3. S

  Vad har jag för Boggie?

  Nix jag är helt nykter, :) jag har köpt en maskin som är lite av ett hop plock och skulle behöva lite hjälp med att få rätt på vilken assault boggie det är gärna ungefärlig årsmodell då jag vinklat om boggie skenorna :( Och skulle någon sitta på ett par skenor så kan ni ju kontakta mig..
 4. S

  Köpes: Skidor som passar till Arctic cat T570

  Köper gärna skidor som passar till min AC T 570 2008 ej orginal bara, då jag tycker att dom inte styr så bra i snön... :eyebrows:
 5. S

  Förslag på drevning önskas.

  Har en Polaris Switchback FST 2006 med en 44mm matta (som kommer att sättas dit.) Ventilations kit:ad på variator sidan, Har ochså fått förslag på att 11-68 vikter är en bra investering ochså. MEN den bör ochså drevas om frågan är bara till vad? Funkar det med samma drevning som till FST...
 6. S

  Skidor till Polaris iq typ: Gripper, slp, Slydog

  Är ute efter något bättre (bredare) än original skidorna, kom med förslag på vad du har!
 7. S

  Vilken matta rekomenderar ni på min "nya" Switchback FST 2006?

  Har till slut hittat min maskin en Switchback FST 2006 åtgärdad från barnsjukdomarna och med trevlig pipa :eyebrows: Känns som den inkörda orginal mattan med 32mm kam har gjort sitt dock och skotern förtjänar något bättre, frågan är bara vad... Min körning blir 60% led 40% puder och jag har...
 8. S

  Matta 365 38 38-51mm

  Hittat skoter men behöver lite mer klös i mattan söker därför efter en fin backcountry, crosscountry eller liknande matta med 38-51mm kammar med 2.52 delning. PM:a mig om du har gummi som du vill bli av med! :heh:
 9. S

  Köpes! -Polaris Switchback 600-700-FST, 2006-2007

  Söker efter en skapligt fin Switch med ljus & lykta! 50000-60000:- hade jag tänkt mig lägga ut, så har du en? Sälj den till mig! :eyebrows:
 10. S

  600 cfi eller FST Switchback = Ångest!

  Ja precis som rubriken säger så har jag lite ångest angående köp av Switchback, FST 2007 eller 600cfi 2007 (vill gärna ha "rmk" boggien) då det blir en del körning utanför leden samtidigt som det också blir en del mil på led... Jag vet att FST`n är tung (268 kg torr) men går billigt? och funkar...