Senaste material av ROACH

  1. R

    körning kring kittelfjäll med omnejd!

    Det är bra överallt kring kittel iaf vill bara säga att isarna int är vad dom borde pga snöfallet iaf väster om kittelfjäll är isarna dåliga pga väldit mycket snö så dom inte har kunnat frysa som vanligt, man kan tycka att det låter konstit ed för mycket snö men det är bättre om den kommer efter...
  2. R

    Fotstegsförstärkare

    Jag gjorde en extra förstärkare till min evo3 -03:a i plåt för att testa, men den förstärkaren är inte så stor därför att den skall förstärka upp bakre delen av fotsteget så vikten är försumbar. Den gjorde jag i 1,5 mm max 2 mm plåt är inte säker jag tog bara en passande nog stadi plåt. Men...
  3. R

    Camber/framvagn?

    han undrar ju vad cambervinkeln på en polaris 700 sks -99 ska vara..
  4. R

    höja boggien på en v-max-95

    Det finns så kallade dropbrackets att köpa som sänker ner boggien man flyttar infästningarna. Man kan även tillverka egna sådana.
  5. R

    Skoter Community...

    Det skull väl va trevligt.
  6. R

    Sprängskiss

    [Uppdaterat: Senast editerat den 08-May-04 kl 05:03 PM (CET)]Finns på yamahas hemsida. http://www.yamaha-motor.com/ Under parts & service, mycket bra funktion där man kan kolla på sprängskisser till dom flesta yamaha modeller.
  7. R

    yamaha??

    Sx V-maxarna 97-> har öhlinare orginal i framvagnen iaf
  8. R

    Fel på xtc:n

    Den surar ner sig, får för mycket bränsle för det går till sig när du släpper upp gasn lite. Har du kört på samma ställe hela tin?
  9. R

    Variator tillslag

    Ja vikter ch fjädrar. Men det är ju ingen kärringskoter du kör så att den skall ju svara lite och vara rapp iväg och om du "parerar" med gasen innan tillslaget så slår variatorn in mjukare så att säga.
  10. R

    Hur startar ni endurona?

    Nä justdet, det märks ju genom den här tråden.
  11. R

    skillnad på vmax xtc och sx

    Lite strykjärn är det ju iofs men det går fint att lägga ikull dom. sx har öhlinare orginal har jag för mig iaf i framvagn, XTC'n har gas runtom, och är snyggare men motormässigt vet jag inte vad som skiljer dom åt annars är det ju samma chassie osv. Finns ju vmax, vmax xtc, sx vmax, vmax xt...
  12. R

    bredband

    Ni ska ha en 59:a.
  13. R

    2 st frågor ang lagning.

    Det borde gå att svetsa iaf om det är fästet som sitter på stål kolven.
  14. R

    95 oktan på sx 700?

    tror att du kan köra på 95-98 och du märker ingen effektskillnad, 98 tål högre komp än tex 95 osv. Men du kan köra på vilket som.
  15. R

    Höjja vmax?

    kanske finns nå slags drop brackets å köpa.