Senaste material av Nike_230

  1. Nike_230

    600 SDI HO Problem

    Hej! Har problem med motorlampan som börjar blinka efter att motorn är varmkörd.. Stannar man av motorn och drar igång den tar det några sekunder innan lampan börjar blinka, står skotern längre så att den hinner svalna ordentligt (några timmar) så går det att köra några km innan lampan börjar...
  2. Nike_230

    Bromsskiva glappar aningen för mycke? -06 Renegade

    Lite ska bromsskivan glappa visst? Alltså det är runt axeln som skivan glappar fram- och bakåt. När jag tittade opp vid bromsklossarna så gick det att röra skivan ca 5-10mm fram- och bakåt. Jag tycker att det känns att va aningen mycket eller skall det va så??? Tack för svar!
  3. Nike_230

    Funäsdalen-Åre?

    Någon som kört sträckan och vet hur långt, hur länge det tar? Var det finns ledkartor att få tag på? Berätta gärna någon passlig rutt som ni kört eller rekommenderar!
  4. Nike_230

    Justera oljepumpen 600sdi ho??

    Hur skall oljepumpen justeras, finns det märken man skall se efter eller? skall det dra på ojepumpen aningen före gasspjällen dras på?
  5. Nike_230

    Totala km eller mil på skotern.. HUR MYCKET? Berätta! Vad har ni sett eller ägt

    Jag hade totalt 16050km med ski-doo mxz 600 -99 sen skar den för andra gången så jag sålde bort den i befintligt skick.
  6. Nike_230

    ROTAX 600sdi Vatten- oljepump drev?

    Hej! Någon som vet om drevet till vatten- oljepumpen är av plast eller vilket material det är av? Och om detta är en svag lenk på maskin? Berätta om just den här 600sdi om ni har erfarenhet eller vet an nån svag lenk, eller om de finns nåt speciellt att hålla koll på. Tack!