Senaste material av n3tr0x

  1. N

    Delar

    finns det någon bra internet sida med skoter delar alltså t.ex en hel motor osv.. tack på förhand.
  2. N

    Elan

    tja. jag undrar om det finns någon annan skoter motor som passar i ett elan chassi vill gärna få lite mera kräm i elanen. tackar för alla svar
  3. N

    Elan

    tjena. jag har en elan -79 jag undrar om det finns någon motor än elan motorn som passar in i elanens chassi? skulle vilja ha lite mera kräm under huven? tack för alla svar..!
  4. N

    ZRT 600?!

    Nä, men visst gör ac bra maskiner. Men jag har hört att om de racklar så blir det dyrt... den är väl 3 cylindrig ¿¿¿ Sen beror det ju på skick och ägare...
  5. N

    Arctic cat zr440

    Tjena Min skoter hade bara ett halvt kilo mindre i komprision. Och då had den skurit rejält, det är lätt att ta bort piporna å kika in kan vara bra men en ficklampa i tändstifshålet dock. Lycka till
  6. N

    Polaris

    Är du säker på att den inte har skurit på en cylle ? har du komprision på båda lika mycket ?
  7. N

    Hårdkörning

    F7 låter bra så gör också pro-x men en mxz-x finns väl bara i 440.. hade iaf tänkt mig 600cc + Tack för svar
  8. N

    Hårdkörning

    Vilken skoter ska man köpa om det är 110% som gäller överallt. Att pressa sönder den efter leden i feta gupp och att gasa sönder i skogen och i pudret ? Asså det är tortyr som gälller... Vad ska man ha för att de ska hålla ?
  9. N

    Polaris RXL

    [Uppdaterat: Senast editerat den 23-Dec-02 kl 06:48 PM (CET)]Är det ett vettigt köp ? Funderar på en -92 (sks) för 19500kr ? kanske billigare ? Problem med EFI'n ? Annat skit på den ?
  10. N

    Betäckningar (polaris)

    Är det någon som vet vad alla betäckningar står för ? RXL, XLT för polaris ? kanske ni vet något om betäckningar på ski doo och artic cat å lynx med ?
  11. N

    Thundercat som kuggar över...

    Tjena Hade liknande problem på min storm, men det var lagret till drivaxeln som hade gått sönder så drivhjulen hoppade..och hela skotern skakade.
  12. N

    Polaris/luftfilter/boggie

    Tack då vet jag!
  13. N

    Polaris/luftfilter/boggie

    Tjena jag undrar om någon använder luftfilter istället på luftburk ? Jag har sett bilder på sånna skotrar. Sen vad är det för boggie i en Polaris storm sks -94 ??
  14. N

    Roligaste skotern för ca 20000 och under

    RE: Roligaste skotern för ca 20000 och u [Uppdaterat: Senast editerat den 05-Dec-02 kl 09:01 PM (CET)]Tjena.. Jag köpete en indy storm 800 -94 för 15000kr Den är ruskigt kul att köra, mycket hästar för lite pengar. Men än så länge så funkar den..
  15. N

    Storm ruta

    Tackar ska genast köa en =D