Senaste material av n3tr0x

 1. N

  Delar

  finns det någon bra internet sida med skoter delar alltså t.ex en hel motor osv.. tack på förhand.
 2. N

  Elan

  tja. jag undrar om det finns någon annan skoter motor som passar i ett elan chassi vill gärna få lite mera kräm i elanen. tackar för alla svar
 3. N

  Elan

  tjena. jag har en elan -79 jag undrar om det finns någon motor än elan motorn som passar in i elanens chassi? skulle vilja ha lite mera kräm under huven? tack för alla svar..!
 4. N

  ZRT 600?!

  Nä, men visst gör ac bra maskiner. Men jag har hört att om de racklar så blir det dyrt... den är väl 3 cylindrig ¿¿¿ Sen beror det ju på skick och ägare...
 5. N

  Arctic cat zr440

  Tjena Min skoter hade bara ett halvt kilo mindre i komprision. Och då had den skurit rejält, det är lätt att ta bort piporna å kika in kan vara bra men en ficklampa i tändstifshålet dock. Lycka till
 6. N

  Polaris

  Är du säker på att den inte har skurit på en cylle ? har du komprision på båda lika mycket ?
 7. N

  Hårdkörning

  F7 låter bra så gör också pro-x men en mxz-x finns väl bara i 440.. hade iaf tänkt mig 600cc + Tack för svar
 8. N

  Hårdkörning

  Vilken skoter ska man köpa om det är 110% som gäller överallt. Att pressa sönder den efter leden i feta gupp och att gasa sönder i skogen och i pudret ? Asså det är tortyr som gälller... Vad ska man ha för att de ska hålla ?
 9. N

  Polaris RXL

  [Uppdaterat: Senast editerat den 23-Dec-02 kl 06:48 PM (CET)]Är det ett vettigt köp ? Funderar på en -92 (sks) för 19500kr ? kanske billigare ? Problem med EFI'n ? Annat skit på den ?
 10. N

  Betäckningar (polaris)

  Är det någon som vet vad alla betäckningar står för ? RXL, XLT för polaris ? kanske ni vet något om betäckningar på ski doo och artic cat å lynx med ?
 11. N

  Thundercat som kuggar över...

  Tjena Hade liknande problem på min storm, men det var lagret till drivaxeln som hade gått sönder så drivhjulen hoppade..och hela skotern skakade.
 12. N

  Polaris/luftfilter/boggie

  Tack då vet jag!
 13. N

  Polaris/luftfilter/boggie

  Tjena jag undrar om någon använder luftfilter istället på luftburk ? Jag har sett bilder på sånna skotrar. Sen vad är det för boggie i en Polaris storm sks -94 ??
 14. N

  Roligaste skotern för ca 20000 och under

  RE: Roligaste skotern för ca 20000 och u [Uppdaterat: Senast editerat den 05-Dec-02 kl 09:01 PM (CET)]Tjena.. Jag köpete en indy storm 800 -94 för 15000kr Den är ruskigt kul att köra, mycket hästar för lite pengar. Men än så länge så funkar den..
 15. N

  Storm ruta

  Tackar ska genast köa en =D