Senaste material av Martino

  1. Martino

    Bludder, går orent på höga varv

    Ifall det inte är tätt mellan luftburken och förgasarna kan det göra så att skotern börjar bluddra? Säkert bestyckningen eller nåt helt annat men tänkte bara ifall det kunde vara det som bidrog till bluddret. I detta fall är det en Polaris IQ 600 ho CFI. Är ungefär som på videon nedan. Den...
  2. Martino

    Bluddrar, går fett på lågfart

    Har en polaris iq 600 ho -07 som går väldigt fett och bluddrar men vet inte vad problemet... Någon som vet ifall det kan vara munstyckena, förgasarna eller nåt sånt? Funkar ju att köra men blir jobbigt då man inte kan ge full gas ifall det är mycket snö! :wondering:
  3. Martino

    Kort skoter runt 50-60 hjälp !

    Hej, vad skulle ni köpa för kort skoter runt 50-60tusen ? Vill inte behöva skruva så mycket då jag inte är så bra på det :blink: Skulle bara vilja veta allt om olika modeller bra/dåligt osv... Tack på förhand!
  4. Martino

    Polaris pro xr 440/600 -04

    Tjenare! Jag har tänkt köpa mig en polaris pro xr 440 -04 med en edge 600 -04 motor, men vad borde man kolla upp på en sån skoter, vanliga fel? Eller helt enkelt vad ni tycker om den, skulle uppskattas. Tacksam för svar.
  5. Martino

    Skoter 40-50 tusen

    Är ute efter en skoter i närheten av Skellefteå. Mest intressant är en kort skoter tex iq, pro xr, prox2, rev, sno pro osv ...
  6. Martino

    Polaris xc 700 -99

    http://www.blocket.se/vasterbotten/Polaris_xc_700__99_37692954.htm?ca=2&w=3 20,000kr för medlemmar på snowmobile! :ciao:
  7. Martino

    Snödjup i Sverige just nu?

    Förra året så låg ju kom ju snön vid 5 November och låg kvar. Det snöade ju även 15-16 Oktober men det försvann lika fort.
  8. Martino

    Polaris xc 700 -99

    Intressekoll på skotern då jag tänkte köpa nåt nyare inför vintern! *Styrhöjare 10cm *Matta i bra skick, kan vara orginal mattan. *703mil Motorn går klockrent, ljusvattnets skoterskrot kollade igenom den förra innan förra säsongen, så inge bludder eller nå sånt. Den är i så bra skick att om...
  9. Martino

    Får en annan använda mina bilder på min skoter på hans annons?

    Vi sålde våran skoter i höstas och nu ligger den ute med samma bilder, och i bilderna han skickar så ser man regnr på en av våra bilar. Kan man begära att han plockar bort de bilderna? Eller vad gäller vid sånt här, vill veta! okej lite fel i rubriken, det var min skoter, nu hans.. men mina...
  10. Martino

    Gps till skoter/bil osv

    Har nån testat att ha gps på skotern hur funkar det mer lederna? Går det att koppla in på polaris utan nå svårare kopplingar?
  11. Martino

    Går endast på 1 cylinder..

    Vad kan det bero på om en polaris rmk 700 -97 börjar gå dåligt, endast på högra cylindern. Den hade lite bensin och började gå lite sämre.. men när vi tankade och skulle testa igen så var det likadant kan det vara throtteln eller nåt med förgasaren ? Stiften var ljusbruna och torra.
  12. Martino

    Rmk 800 vevproblem?

    Rmk 800 -00 gen2 är inte att rekommendera iallafall, vet inte hur det är med veven men motorfästena och motorkuddarna gick sönder... samt tog den tjyvluft, inte konstigt att den hade 10 ägare innan oss, därför gjorde vi oss av med den DIREKT...
  13. Martino

    Remslitage

    När det börjar komma fram trådar i remmen som sticker fram på två ställen och ligger lite trådar i buken. Är den bara att byta direkt eller bör man vänta tills den nöts sönder helt ? :confused:
  14. Martino

    Snödjup i Sverige just nu?

    http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/burea/article1111546.ece 2mil ifrån där jag bor och vi har inte alls lika mycket som de!
  15. Martino

    Årets första skotertur, bilder, filmer m.m.

    Första turen gjord med nyskotern! 2010-11-27