Senaste material av martinekman

  1. M

    BYTES: Burandt Lock & Ride – STORA mot LILLA

    Har stora burandt-väskan och vill byta till lilla. Någon som är upp för ett byte?
  2. M

    Funkar 2014 års framvagn på 2012 års PRO RMK?

    Ställde samma fråga på Facebook och har fått spretiga svar. Fungerar en framvagn från en PRO RMK 2014 på en 2012 PRO RMK? Utan att behöva korta en massa saker. Vi snackar Plug and play här. Vill ha en extra framvagn den dagen man kröker den som sitter på.
  3. M

    Obromsat släp för två skotrar

    Någon som kan tipsa om ett obromsat släp för två skotrar. Totalvikten är inget problem, vill bara ha tips om ett sånt släp.
  4. M

    Bussningar spindlar pro rmk

    Hur i hela h***e får man loss gamla bussningar i spindlarna på en pro rmk 600 2012??? Måste man ha en hydrualpress eller vad krävs?
  5. M

    Sledwrap till Pro RMK

    Någon som har erfarenhet av Sledwraps från E-bay. Ligger på runt 1900:- ink frakt istället för 4 500:- i sverige. Kvalite eller skit?
  6. M

    Spindlar

    Går det att använda spindlar från en Axys på en Pro RMK från 2012?
  7. M

    Kort dyna mot original

    Hej! Jag har en PRO RMK dyna från 2012 som är omgjord och klädd av proffsfirma. Nu är det så att jag vill ha tillbaka originaldynan. Någon som vill byta? Den är kortad så stora burandt-väskan och bensindunk får plats på tunneln på en 155".
  8. M

    Glappa skidor

    Har ett par originalskidor på min original PRO RMK 600 2012. Skidorna glappar en del i sidled. Ska det vara så eller är det en bugg på mina som ska resultera i att byta ut packningar?
  9. M

    Burandt Lock & Ride STORA bytes mot LILLA!

    Hej! Finns det någon som vill byta den stora Burandt-väskan mot den mindre flyer-väskan? Den jag har är inte sliten för fem öre. Ny inför fjolåret och ytterst sprasamt använd då det inte var så mycket snö hos oss. maila mig på martin@svartpist.com eller ring: 070-20 29 069 Vi delar såklart på...
  10. M

    Polaris PRO RMK dyna. 2013 och framåt.

    Som rubriken säger. Dyna från en RMK 2013 och framåt.
  11. M

    Följa ett forumämne

    Är jag helt bakom flötet eller finns det någon möjlighet på forumet att följa vissa trådar/ämnen och få aviseringar när det finns ett nytt inlägg?
  12. M

    Mall för Powder Trac

    Jag har köpt ett par Powder Trac fotsteg på Blocket men fick inte med någon skärmall på hur de gamla stegen ska kapas av. Behöver man en mall för att kapa eller är det någon som sitter på en mall de kan posta över?
  13. M

    51mm kammar på Bearcat?

    Hej! Är det någon som har erfarenhet av 51mm kammar på en Bearcat. Årsmodellen är 2010 och det är den fläktkylda motorn.
  14. M

    Svart Gripper mot vita "liknande"

    Har ett par svarta Gripperskidor som sitter på en Polaris PRO RMK 600 2012 års modell. Original från start. Gått två säsonger. Bytes mot vita skidor av pudermodell. Gärna Gripper då jag är mycket nöjd. Vill byta pga ny design på maskinen.
  15. M

    Lastramp på Ford Ranger XLT 2012

    Har tyckt att de flesta ramper som finns tar upp otroligt mycket plats eller är felkonstruerade. Efter mycket youtube och google har jag hittat ett gäng olika förebilder som jag har tagit idéer från och gjort en egen konstruktion. Hoppas fler tar efter den här konstruktionen då jag tror att det...