Senaste material av Maaattiii

  1. Maaattiii

    Problem med TPS Assault -11

    Min RMK Assault -11 har börjat tveka/dö samtidigt som motorlampan lyser, jag har fått fram felkoden "Err 51 10" som tyder på att det är något med TPS-kontakten. Jag har haft isär kontakten två gånger och blåst rent i hopp om att det bara har varit fukt i den. Båda gångerna har skotern gått helt...
  2. Maaattiii

    Sidokåpa till RMK Assault -11

    Tjena! Är i behov av en höger sidokåpa till en RMK Assault 2011. Har ni ett set med både vänster och höger så är även det intressant. Skicka ett PM/mail om ni har ett set med kåpor eller om ni säljer en höger sidokåpa separat. :)
  3. Maaattiii

    Snödjup i Sverige just nu?

    Kring 90-95 cm uppe i Kirjaluokta/Björkudden. Ungefär 2 mil söder om Stora Sjöfallet. :amuse:
  4. Maaattiii

    Snödjup i Sverige just nu?

    Har inte hängt med riktigt. Vilka här på forumet kommer att få fira en grön jul? :eyebrows:
  5. Maaattiii

    Snödjup i Sverige just nu?

    Går bra att köra i Gällivare nu iallafall, cirka 40-50 cm på vissa ställen :) Jag har då lyckats skrapa ihop kring 35-40 mil redan.
  6. Maaattiii

    Snödjup i Sverige just nu?

    Ni som bor i Gällivare bör testa fara upp mot hoppbacken på Dundret. Mer snö där än på Sandviken/Vassara, kom därifrån för ett tag sedan. Snöar för övrigt på rätt bra nu, skönt att man är ledig imorgon :eyebrows:
  7. Maaattiii

    Snödjup i Sverige just nu?

    Nej, inte riktigt. Var ut och kollade nyss, cirka 1,5 dm :)
  8. Maaattiii

    Snödjup i Sverige just nu?

    Nu går det att köra i Gällivare iallafall, men det är väl inte så överdrivet roligt. Men isarna verkar hålla och skotern får tillräckligt med kylning :)
  9. Maaattiii

    Snödjup i Sverige just nu?

    Snöar på hyfsat bra här uppe nu, och mer har dom lovat! :bigsmile:
  10. Maaattiii

    Snödjup i Sverige just nu?

    Snöar visst uppe på Dundret nu, väntar på att det ska komma ner till stan :) EDIT: Nu kom det hit!
  11. Maaattiii

    Slydog, Simmons eller C&A Pro

    Slydog Powder Hound 8", Simmons Generation II/III eller C&A Pro MTX köpes med eller utan fästen. I princip alla skidor som är 8" eller bredare är av intresse. Skicka PM/mail om ni har några skidor som är 8" eller bredare till salu. :)
  12. Maaattiii

    Snödjup i Sverige just nu?

    http://www.aftonbladet.se/vader/article13890696.ab Om man nu ska tro på vad meteorologerna säger så verkar vi få vänta ett tag på snön :ohwell:
  13. Maaattiii

    Ski-Doo Renegade 600X SDI -06

    Ski-Doo Renegade 600X SDI 2006 i mycket bra skick. *587 mil *Camoplast Cross-Country 44mm som har gått max 200 mil *Nerdrevad 2 kugg *BRP styrhöjare 6" Alla originaldelar medföljer såsom matta, handtagsskydd, styrhöjare och ruta. Pris: 60 000kr Skicka PM/mail vid intresse :)
  14. Maaattiii

    Snödjup i Sverige just nu?

    Någon som har koll på snödjupet här uppe i Gällivare? Körde efter Inlandsbanan mot Porjus igår och kände på myrarna att Renegaden fick jobba på riktigt hårt för att ta sig fram :)
  15. Maaattiii

    fulaste skotern från -00?

    Tycker att Arctic Cat's Twin Spar chassi är bland de fulaste som gjorts sedan dom gjorde Prowlern. Sen är Polaris FST chassit inte heller så överdrivet snyggt :)