Senaste material av larssa88

  1. L

    Evo-550 ( 2005 ) Tomgångstrubbel.... ?

    På min 550f -05 fick dom sänka domgången lite, därför nästan varje gång man tröck i rer backen så dog den eller så small det uta helvette.. :cool: men nu funkar den perfekt även när den är kall :) så om backen funkar som den ska så tror jag inte du har för hög tomgång.
  2. L

    RER- back Fel?!

    Jag Löste detta genom att lämna in den hos återförsäljaren. Dom sänkte tomgången lite. nu funkar den Kannon bra!
  3. L

    Snowhawk.....

    Har hört att dom drar ca 5 liter milen är detta sant?
  4. L

    Erfarenheter av/om Enduro 550 F

    har en sådan -05:a. har enormt bra acc, men toppfarten ligger på ca 130km/h. den drar ganska mycket bränsle och man ska blanda 2% olja i tanken + i oljetanken, vilket inte gör den mer ekonomisk... en väldigt lätt skoter som lovar roliga skidres! bra boggie. Går faktiskt bra i lös snön.
  5. L

    Enduro 550 FC ( 2005 ) Bränsle snålare ?

    Läste detta på skoterbanken på lynx enduro 550f -04: Skotern drar mycket bensin orginal, men med en lättning av vikterna & byte till en lite svagare fjäder i variatorn så försvinner rycket i inkopplings ögonblicket och bensin förbrukningen sjönk enormt, men piggheten finns kvar... :) Är dett...
  6. L

    Skillnader på Bigpipe & Bigpipe-X ?

    Jag funderar på att köpa en 670 bigpipe 98, är det en bra skoter?
  7. L

    Enduro 550 FC ( 2005 ) Bränsle snålare ?

    mm.. det ligger mycket i det ni säger. Min kompis enduro 550f -04 drog ca 5liter milen i fjällen.. dock så var det rätt mycket snö då också. min drar vell ca: 2-4 liter milen, svårt att säga men skulle gissa på de.
  8. L

    Enduro 550 FC ( 2005 ) Bränsle snålare ?

    nej, jag tävlar inte med den. men jag vet att det är så för det sa åtrerförsäljaren + att en kompis har en sådan -04. tycker också det verkar konstigt. att ställa en snällare setupp på variatorn? fick du veta nåt om hur mycket effekt dom förlorar eller hur mycket mindre dom bör dra?
  9. L

    Enduro 550 FC ( 2005 ) Bränsle snålare ?

    Hej. jag har en Lynx Enduro550f -05, som jag anser drar alldeles för mycket bränsle, + att jag måste ha olja direkt i tanken (2%)+ i olje tanken, alltså 4% sammanlagt. jag undrar nu om det finns nått man kan göra med skotern så den drar mindre? har hört at det ska finnas saker att göra. Mvh Lars
  10. L

    2006 Yamaha

    tuff :) inte helt olik yamahs 04- å 05 modellerna men fin
  11. L

    Byta Slides på RS MTN?

    Jag har hört att yamaha har den finessen att man bara typ skruvar lös ett par skruvar som håller fast slidsen å sedan drar/skjuter ut dom där bak.
  12. L

    Nytt år och nya modeller

    jag skulle tro att Lynx kommer med någon ny mountain maskin i det nya chassit.
  13. L

    RER- back Fel?!

    mm tråkigt för det är en helt ny -05, va ute idag igen å det tog ett ***** tag innan backen funkade, och det small ett par gånger... men efter ett tag så funkade den.. fattar ej varför :S
  14. L

    Dynan fryser, vad göra?

    det är vell vatten eller fukt kvar i den, så ta in dynan tills det torkar.
  15. L

    2-takolja

    jag kör just nu med OK´s skoter olja