Senaste material av l11

  1. L

    Tunnelfästen polaris fusion dragon?

    bra förslag! Jo det sitter kylare längst bak, ska man skruva blir det på sidorna ser det ut som.
  2. L

    Tunnelfästen polaris fusion dragon?

    Har en 06 fusion dragon och undrar om ni har förslag på tunnelfästen för tex väskor, dunk, ev handtag? Remfäaten, etc. Blmba med tips och bilder!
  3. L

    Info om Polaris Fusion XR 600 2006

    hej, köpt en vad jag tror är en en fusion xr 600 från 2006. Den verkar ha walker evans dämpare runt om och en kanske 137" (?) matta. Har väldigt lite info om den men undrar lite om vad chassiet kallas, om man kan montera extra sits på nåt bra sätt och om nån har en ide om hur man kan få dit en...
  4. L

    Förlänga en f7?

    Om man har en f7 sno pro, hur skulle den bli att köra om man förlängde den? Nån som testat och vet nåt om det finns kit att köpa?
  5. L

    Innehåll ljuddämpare AC 440 ’91?

    Ok tack, bra info. Hur länge brukar dom hålla? Den är ju sen 91 men vet inte hur fort dom rostar inuti. Det är ju ändå 2t med lite feta avgaser men dom kanske ändå går åt?
  6. L

    Innehåll ljuddämpare AC 440 ’91?

    Har en gammal jag 440 (suzuki spirit) som jag tycker låter jäv—t högt. Det sitter en enda större dämparburk på dessa. Hur ska man hantera dom? Kan dom rosta ihop inuti? Måste man byta/lägga in nå ull i dom? Tips från er experter mottas tacksamt!
  7. L

    Mikuni vm och luftskruven?

    Tack. Såg inget skit men körde carb clean iaf. Hittade skit i pickup slangen i tanken dock. Nu går den rätt mycket bättre och reagerar liite på luftskruven iaf!
  8. L

    Mikuni vm och luftskruven?

    Har en äldre arctic 440 med mikuni vm34. Den går ok kall men blir svag vid pådrag o ”bölar” lite när den blir varm. Tänkte ställa luften och följde mikunimanualen men märker att den inte reagerar på ändringar. Hur ska den skruven se ut? Den är rätt trubbig, kan den gått av? Bifogar bild
  9. L

    Modernaste äldre skotern? Tom år 2001?

    intressant, fått många förslag här! Det verkar som om alla märken har sina påhejare också. Ska börja kolla på blocket, men det är svårt att veta tex vilka modeller som har vilka chassin osv, känns som en liten djungel. Finns tex Summit eller yamaha med dubbedyna?
  10. L

    Modernaste äldre skotern? Tom år 2001?

    Funderar på bästa och modernaste typ stugskotern som går på veteranförsäkring osv. Vad har ni för förslag på riktiga klassiker från ca 2000? Gärna moderna som kan stå sig idag, klarar lite mer kammar, hyfsade i snön, hyfsad fjädring. Behöver inte främst vara supersnabb. görna välbyggd så dom ör...
  11. L

    Trevliga leder kring Luleå, Storklinten eller Kåbdalis?

    Funderar på att ta gammskotern på släpet och letar trevliga leder i luletrakten. Utsikt, rastplatser, lite vildmarkskänsla osv är ju trevligt. Vad har ni för förslag?
  12. L

    Tips från er som har arctic 440 f/c (aka Spirit 440)

    Ok, ska kolla lite på skotern och har en fråga: Hur monterar man primerpump på en mikuni som inte har det sedan tidigare?
  13. L

    Var hitta lösa belag till kälkarna från jula/biltema?

    De säljer själva kompletta skidor men det känns ju onödigt då det är det ena belaget som börjar bli lite slitet på projektpulkan jag köpte. Nån som vet? Det ser standard ut men bättre att få rätt direkt...
  14. L

    Enkel stugskoter, vad sikta på?

    blev många år senare en arctic cat jag från 91. gått bra hela påsken i alla fall! nu ska vi fixa så den blir perfekt i stugan!
  15. L

    Ski-doo MXZ XP 800 -2008

    hur jobbigt och dyrt är det att renovera en 800 om lagret och en cylinder gått? Kan man skruva själv eller är det en massa pressningar och balansjobb?