Senaste material av kurtti

  1. K

    Vilken bredbandare ska jag köpa?

    nordic 300 är smalbandare med 1cyl motor, så tror ju inte det är nåt att dra med iaf..
  2. K

    Vilken bredbandare ska jag köpa?

    orkar man inte dra igång en 550cc motor så orkar man nog överhuvudtaget inte ens köra skoter 😀 Jag hade då elstart som fungerade på bearcatten jag hade, 97a som gått ca 600mil då jag sålde den.. men håller med att de är stor och klumpiga men de är ju alla bredbandare iaf från den tidseran.
  3. K

    Vilken bredbandare ska jag köpa?

    Jag hade köpt en arctic cat bearcat 550 widetrak, har oförtjänt dåligt rykte och är prisvärda.
  4. K

    Arctic cat 2023

    när jag satte linq fästen på min sidewinder så behövde man knappt starta borrmaskin så var det hål i tunneln 🙂 Har sett 1 matryx med knäckt tunnel, men mig veterligen aldrig en rmk, khaos m.m ? Ac ser man ju varannan vecka med knäckta tunnlar trots att de säljs mycket mindre än övriga märken..
  5. K

    Arctic cat 2023

    sen kanske byta ut aluminiumfoliet till chassiet å satsa på nåt lite robustare 🤣
  6. K

    Arctic cat 2023

    kommer de inte med nytt nu så känns de som att de lika kan lägga ner ? kan ju inte vara många som fortsätter köpa ascender ?
  7. K

    Rotax 1000 sdi

    Köpte värstingen summit 1000 -05. Gick som en 800 men lika klumpig som en aktiv grizzly, gillade att släcka tändstift och tugga i sig remmar från ny för att sedan skjuta motorn när vi var uppe i fjällen. riktigt skrot.
  8. K

    Snart kommer 2022

    Att dom inte bara lägger ner arctic, är det ens nån som köper ac idag ?
  9. K

    Isrivare sidwinder

    Jag har brp rivare på min..tog bort orginalrivarna och monterade brps dit..satte 2 alubitar ca 3x30cm långa på in/utsida av skenan och satte fast isrivarna med bult genom plåtarna samt i skenan
  10. K

    Nytro Avgasböj tips?

    Jag tog en 45grad rostfri rörkrök och sågade jack i änden som går över själva avgaspipen sen ett avgasklammer dit å de vart 👌
  11. K

    Lynx ST 600, Ski-doo Skandic WT 600 ca 2004

    Man ska väl helst ha olja en bit över maxnivån på oljestickan vad jag hört, annars får dom övre lagren i lådan obefintlig smörjning eftersom lådan är så hög och full med drev.
  12. K

    Bästa skoterpulkan

    Har själv bara haft nila 2 samt 4sitsiga med extrafjädring. Dessa är bra på led men helt värdelösa i lössnö. Har kollat lite på Bk hengeren och dom verkar då vara riktigt välbyggda men dyra.
  13. K

    Sidewinder mtx vill gå varm..

    Vad har slidsen med att göra att motorn går varm ?
  14. K

    Bearcat 550 1997 - Justering av back?!

    Och du ska justera så staget blir kortare..
  15. K

    Bearcat 550 1997 - Justering av back?!

    Är ju bara justera på staget..hade samma på min bearcat när jag köpte den..rasslade bara när man la in backen men bara ibland..justerade staget för hand och efter det har det funkat som det ska.