Senaste material av krillemannen

  1. K

    Snödjup i Sverige just nu?

    Var i gränsen för ca 3 veckor sedan, då var det ungefär ynka 30cm. Har snöat upp en del nu har jag sett, men vet inte hur mycket.
  2. K

    Avgastempgivare problem

    Hej, var ute och körde för någon dag sedan och när det var dags för hemfärd började motorlampan lysa. For idag och kikade lite, hade instruktionsboken med mig och följde felkodslistan och skotern larmade för " avgastemperatur-givare, spänning för hög ". Någon vänlig själ här som kan hjälpa mig...
  3. K

    ProRmk hårdare fjädrar till dämpare

    Hej, som rubriken lyder så har jag funderingar över hårdare fjädrar till framdämparna på min ProRmk. Dem känns ganska så mjuka, även fast fjäderspänningen är ganska hårt dragen. Vet att Zbroz har fjädrar, men om någon här kan ge tips på andra fjädrar så är det bara bra. tack på förhand.
  4. K

    MBRP Slutburk Polaris ProRmk 800

    Som rubriken lyder så kan jag vara på gång att köpa en slutburk, tittat lite på MBRP. Som jag hört av många så finns det ett gäng burkar på marknaden som ger effektförluster, undrar om någon här har erfarenhet av denna burk? :)
  5. K

    Åtdragningsmoment polaris 800 cfi 2011

    Hej! Ska byta vikter i min ProRmk-11, har ingen susning vad det är för åtdragningsmoment så tänkte kolla om nån kan hjälpa mig! Är det p-85 variatorn som sitter i? :bigsmile: