Senaste material av Jerry

  1. J

    Drivaxel lager snurrar!!!

    Dags att byta ut det lagret mot ett nytt och har du otur så kan det ha skadat kedjehuset med. Ta lös kedjehuset och pressa ut de gamla lagret och inspektera huset så det ej är skadat, är huset oskadat så är de bara att sätta i nytt lager o montera allt tillbaks igen..
  2. J

    Inbyteslistan 2005

    Du får nog vänta till säsongen börjar igen innan de kommer ny uppdaterad inbyteslista. Alla nypriser är ju inte fastspikade än.Börjar väl dyka upp inbyteslistor efter snöskoterns dag ungefär.
  3. J

    Marknad för motivlackade hjälmar?

    RE: Marknad för motivlackade hjälma Vad har han för pris då? Och har han enhetspris oavsett motiv eller? Har han nån hemsida så man kan se några exempel eller? Marknadsföringen har då ej hittills verkat nå bra :+
  4. J

    Marknad för motivlackade hjälmar?

    RE: Marknad för motivlackade hjälma Förstår ej hur det ska va lönande o skicka sin hjälm till usa när det finns gott om motivlackerare här i sverige.
  5. J

    2005-priser

    Är skotern ej ce-märkt så behöver du intyg från generalagenten för att kunna registreringsbesikta den i sverige.
  6. J

    Chokreglage

    Skruva upp vajerspänningen så den blir helt lös, sen så hakar du bara av vajern från "chokenippeln".
  7. J

    Någon som kan?

    Främre delen av chassit där bandtunnel, motor och framvagn är infästat.
  8. J

    Ny rem.. men går skumt..

    Låter som remmen är lite för lång vilket ej är ovanligt med Gatesremmar enligt min erfarenhet av dom. Jämför med den gamla remmen och kolla om längden stämmer.
  9. J

    14+, 7 dec snö.. Någon som slår det

    RE: 14+, 7 dec snö.. Någon som slår A 13+ o cm snö fan va segt
  10. J

    Bra skoter för lite pengar

    RE%3A Bra skoter f%F6r lite pengar en JAG eller nått kanske skulle va nåt eller en srv......
  11. J

    Snö

    Tjena....ja undrar lite hur de ser ut över vårt avlånga lan hur djupt är det igentligen..och är det nån som vet hur det ser ut i Hede ska dit på onsdag????? tacksamm för svar//////Jerry
  12. J

    import

    Den där sidan är bara bluff de står stod förut på skoterleden så ni är ju jävligt dumma fall ni köper därifrånn för ni lär ju inte få nån skoter utan bara bli av med massa pengar......akta er för sånt
  13. J

    Nivåplugg indy500 -92

    Bara att skruva in den om du har rätt skruv och sätter den på rätt ställe...
  14. J

    Snödjup

    Det ska va såpass mkt snö så att markvegetationen inte tar skada. Är det hårdpackad snö så räcker det ju med 10cm för att marken ej ska ta skada, om det är lössnö så krävs det mer snödjup..
  15. J

    behöver hjälp med boggin

    Är ju bara att palla upp skotern baktill o släppa på mattspänningen, så kan du dra boggien bakåt och skruva i bultarna igen när främre boggieaxeln är vid hålen.Man kan även släppa på bakre boggiefjädrarna för att underlätta..Någon dämpare behövs ej tas bort..