Senaste material av Honkajjaja

  1. H

    Passar denna på min skoter?

    Jag undrar om någon vet om denna a-arm passar på min Skidoo mxz xrs 800 e-tec -11 ? http://www.crossfix.se/product.html/bojda-nedre-a-armar?category_id=18
  2. H

    Kan de bli så här av krokig a-arm?

    Min a-arm har blivit lite krokig och min fråga är om det kan bli som på fotot uppifrån att vänster sida är en bit bak, av att bara a-armen är krokig eller är det mer än bara a-armen ? vad tror ni, har inte kollat så noga själv ännu.
  3. H

    Skidoo mxz xrs 800 2011

    Hejsan, tänkte byta skoter till en xrs 800 -11 och undrar lite vad ni som har dom tycker och om det är någon som vet av något negativt med dom, kända fel eller så? Tack för svar.
  4. H

    Byta a-arm skidoo renegade -12

    Hejsan. Håller på och ska byta undre a-armen å vänster sida. Lossat alla bultar men hur får man lös den från styrelsen? Måste man pressa bort den? Måste göras i helgen så snabba svar vore trevligt.
  5. H

    Fjällåkning

    Hejsan, jag undrar lite hur det är att köra med 600 uppe på fjällen? går det bra även utan för lederna? har en renegade 600 e-tec -12 137"
  6. H

    Höjd på styrhöjare.

    Såg att det finns väääldigt många trådar om styrhöjare, men känner inte att jag riktigt får klartecken på min fundering så jag startar en egen. Min fundering är följande, vilken är maxhöjden på styrhöjare på Skidoo Renegade Adrenaline 600ho etec -12 som man kan ha utan att byta slangar osv...
  7. H

    Skidoo Renegade Adrenaline 600 ho e-tec -12

    skulle vilja byta min renegade mot en 800. Något förslag? Den är i bra skick och har inte gått mer än 170mil.
  8. H

    Renegade Adrenaline 600ho e-tec -12 säljes/bytes

    Hejsan, har en Renegade Adrenaline 600ho e-tec som jag är sugen på att sälja för att byta upp mig till en 800. Den är i fint skick och har inte gått långt. strax över 150mil. Tänkte mig ett pris på 85.000kr ev. om det är någon som är sugen på ett byte.
  9. H

    "trim" skidoo renegade adrenaline 600 ho e-tec -12

    Hejsan, jag undrar om det är någon som har tips på grejjer till min skoter så man kan få lite mer drag i den. Det är inte så att den ska behöva gå som fan men lite extra kräm skulle jag vilja få. Helst i botten då, eftersom den inte behöver gå snabbare då jag inte finner nån lycka i att köra...