Senaste material av Henriken

 1. H

  Crosshuv agressive chassie

  Det är nog inte det lättaste eftersom det chassiet inte är byggt för cross och knappast är använt så heller. Finns nog inte så många lättvikshuvar att tillgå. Du kan väl få tag i nån mindre defekt orginalhuv kanske som du kan kasta på.
 2. H

  tjuter vid tomgång

  kolla så att det är rätt rem, är den för kort brukar det bli sådär. Annars ere bara å kolla hur den ligger i sekundären så den inte är för spänd.
 3. H

  Variator-kit

  Det finns SLP skidor, de flesta composite skidorna passar ju också. Du kan ju köpa heelclicker å montera, kostar väl ca. 2900 nytt tror jag.
 4. H

  Ritning/sprängskiss indy 500 broms

  RE: Ritning/sprängskiss indy 500 br http://www.partsland.com/index.cgi?N=1037368945-28893&P=Polaris-Snow kika där, finns inte precis till 90an men det ser ungefär likadant ut på dom lite nyare.
 5. H

  dödare

  Prova ta loss skyddet över styret, ska sitta en kontakt du bara drar isär så ska "dödaren" vara urkopplad.
 6. H

  formula z 670?

  Drar mkt bensin, 3 liter milen är inga problem. I övrigt är boggien skön om du åker på bra leder fast blir det gropigare "sparkar" den nå enormt pga den underliga boggien. Den ligger bra efter leden, lyfter sällan skidorna så den är lite av ett strykjärn. Dämparna är väl heller inget vidare i...
 7. H

  Variator..

  på den motorn skadar det inte att få upp tillslagsvarvet en aning, motorn är väldigt trött på lågvarven. Pipor är väl annars ett alternativ.
 8. H

  Bakre boggiedämpare

  En nyrenoverad dämpare ska inte frysa, skulle det nu vara fukt i dämparen så att den fryser är det bara å lämna tillbaka så får dom göra om jobbet.
 9. H

  XCR 440 -98 4L/mil?

  Kan nog mycket väl dra så mkt soppa. Tar ju ut förhållandevis mycket effekt ur 440n så den måste ju få bensin också. Sen beror det ju på hur man kör.
 10. H

  Polaris xcr 600 sp frågor

  http://www.partsland.com/index.cgi?N=1037368945-28893&P=Polaris-Snow kika där, finns inget till just xlt 93, men det finns till andra, mycket är ju likvärdigt på dom lite nyare.
 11. H

  Insprutningen?

  RE: EFI precis, se till att ha ett fräscht batteri så ska det funka fin fint. Å sen att alltid ha med sig nya stift när man far ut, RXL kan vara lite tjurig ibland med stiften om inte insprutningen funkar som den ska.
 12. H

  pipa RXL 650

  Du får väl ut en 120-125 hästar ungefär med pipor och chip. Kika in på www.tikka.se tror att det finns en bromsning med en RXL där. Orginal har den 98 på pappret. Pipor och chip får du väl lättast tag i via annonssidorna på internet osv. sen har nog Tikka hemma, fast då är ju priserna högre pga...
 13. H

  Remproblem till XCR 600

  Monterade en ny rem i våras, det är rätt rem för skotern, en Dayco Ultimax. Men efter att jag kört i ca. 10 min börjar den tjuta från remmen och det blir en linje av gummi på primärvariatorn. Provade då att ta bort linjen å prova igen, men det återkommer hela tiden. Vad är fel?! motorn kanske...
 14. H

  Kam höjd?

  köp en 23-25mm, du får ju en begad i nyskick för en 1500:-, klart prisvärt. Å till en 500 så räcker det lätt.
 15. H

  Matta till Lynx Enduro???

  men flytta bara fram boggien lite grann, de e inte så mkt jobb me det.