Senaste material av fjellstrom

  1. F

    Polaris eller Ski-doo?

    Funderar man på om en skoter drar 2dl/mer än en annan så ska man nog inte köpa skoter då bensinkostnaden är en liten del av årskostnaden på en så pass ny maskin. Och för de andra så är det ju kul att tanka ;)
  2. F

    Hur gammal är alla?

    Köpte min första skoter dagen innan jag fyllde 16, det var en Enduro 500SP -02 som gått 90mil på två vintrar. Körde den i två säsonger för att sedan gå skoterlös två vintrar innan suget blev för stort i höst och en Ski-Doo Rev-XP MXZ TNT inhandlades :)
  3. F

    Vad har DU för skoter och varför?

    Köpte en TNT -08 nu till vintern för att jag var sugen igen efter att gått skoterlös i två år och det kändes kul att testa något nytt som ändå låg rätt i pris :)
  4. F

    MXZ 600 RER som surar ner och äter

    RE: MXZ 600 RER som surar ner och ä En kompis hade så på sin summit 600 -02 RER o då fick han bensinbooster av sin åf o sen dess så har den aldrig atgit några stift!
  5. F

    NU J....R FÅR DET VARA NOG !!!!!!!!

    RE: NU JÄVLAR FÅR DET VARA NOG !!!! Blir svårt för tjuvarna att köra skoter med en hand...Nä men ingen är väl så dum att han köper en skoter utan papper om den inte är mycket gammal...
  6. F

    förarbevis ??

    Jag tog det i pite på körskolan i höstas och väntar nu på att få köra upp eller va man ska kalla det...det kosta 900 och det var inklusive teori, prov, körning, och så kortet...