Senaste material av enduroSP

  1. E

    Bättringsfärg ?

    volt problem tja jag tackar för svaren!! jag har bytt voltregulatorn utan framgång... nu har jag bytt alla kontakter och slipat så att den har riktig jord!! men det var någon som nämnde att det kan vara bakljus kontakten!? kan detta stämma? det kan det kanske göra för om jorden till...
  2. E

    G-Type Enduro 500 ( 1998 ) Matta ?

    jag råder dig att korta boggien och sen klämma in en 38*307*25 för jag har mätt på min enduro och det blir jävligt tajt mellan mattan och tunneln!! jag har en sp -99 och den är 307 lång och den går i en meter puder upp för fjällbranter med lite problem men det är ju hur kul som hellst ändå!!!
  3. E

    Stora pris skillnader mellan likvärdiga Lynx & ski-Doo ?

    ja det är nog sant att ski-doo är populärare och därför kostar mer... Du vet inte om det finns något vanligt fel på lynx -01, -02 modeller, typ elfel(som på de lite äldre), dämperi mm.
  4. E

    Stora pris skillnader mellan likvärdiga Lynx & ski-Doo ?

    Hej ! :) Varför är tex en Lynx Enduro 500 -02 runt 10.000kr billigare än en Ski-Doo Mx-Z 500 -02 ? är lynxen dålig?? Är det Lynx som är skit, eller är det Ski-Doo som är dyrt skrot ?
  5. E

    Bättringsfärg ?

    förbättringsfärg jaha tack för råde du kanske vet vad det är för elfel på min lynx 500 sp -99 lamporna äts till frukost lunch middag kvällsfika jävligt hungrig med andra ord!! det är INTE voltregulatorn för den har jag bytt 2 gånger!!
  6. E

    Bättringsfärg ?

    :) Hej ! Vet någon vart man kan få tag på bättringsfärg till en speciell LYNX modell..... Den BLEKGULA som tex sitter på Lynx Enduro 440 Racing 1999 ?