Senaste material av David

  1. D

    Hejsan Har en i perfekt skick med 650 km på metaren men det är en xc..

    Hejsan Har en i perfekt skick med 650 km på metaren men det är en xc..
  2. D

    Skotersida från Norge.

    Scooter-Norge har i dag (1/3) fått en ny hemsida...den är ##### cool ! Besök den på http://www.scooternorge.no/ ...hoppas ni förstår norska. :-) Hälsningar från en svensk i Lofoten.
  3. D

    Ski-doo som ej tänder

    Min Mach1 -99 slutade tända igår när jag var ut och åkte. Har kollat tråd skarv m.m men hittar inget fel, vet någon vad det skulle kunna vara för fel???
  4. D

    Förarbevis

    nee du har fattat de fel, men du får dock köra terrängfyhjuling altså inte sånna me registreringskyltar. Så är iaf reglerna i år har inte hört om att de ska ha varit på annat sätt förra året.
  5. D

    Vilka har snö?

    Här i umeå är det 10 cm, allt kom igår och idag är det -4.
  6. D

    NU har jag handlat!

    Är inte intresserad utav någon djupsnö åkning heller så. Och framför allt är jag bara intresserad av Yamahas maskiner! Finns inget annat för mig. Inget ont mot andra ägare av andra märken men jag tycker bäst om Yamaha! Skulle jag viljat köra i lössnö hade jag bara köpt en mountain eller warrior...
  7. D

    Snyggaste skotern.

    VIPERN Är den helt klart snyggaste och ski-doos rev modeller fulaste! tack och hej
  8. D

    NU har jag handlat!

    Jag funderade förut på en srx men nu har jag handlat mig en skoter! Det blev en Viper av årgång 02 i nyskick! Någon som hellre tycker jag skulle tagit srxen? JAg tycker iaf inte de! De känns riktigt bra! Nui väntar man bara på snön! Hare fint allihop!
  9. D

    Vad ska jag köpa ?

    KOlla på en yamaha exciter 2 -91-92
  10. D

    pris

    kolla på blocket.se
  11. D

    Hjälp mig! Vad ska jag välja?

    Har nu bestämt mig att det blir en Yamaha, men dock inte vilken. Velar hela tiden runt mellan modellerna. Har funderat på en SRX eller V-max 700 sx -97. Det jag då tänker är SRX: mer hästar kanske roligare skoter. Men den får inte kosta för mkt skotern och då lockar en SX mera men då blir det...
  12. D

    Ski-doo formula mach1 -99

    Tack för all information om mach1. Den jag funderar på är medkörd 4900km, men är i superskick. Orginal matta som ej ser alls nött ut. H. David från Finland
  13. D

    Skoterkunniga Hjälp!

    Haha sorry! Tänkte på polaris ##### xc 700! =/
  14. D

    Skoterkunniga Hjälp!

    NU kommer det här! Jag skrev i meddelandet att jag inte var intresserad av något annat än yamaha och ski-doo! Svårt att respektera de?!?!
  15. D

    Ski-doo formula mach1 -99

    Funderar på att köpa en mach1-99, vill höra allmänna åsikter om denna skoter. Hur mycket bensin drar den???