Senaste material av buckard123

  1. B

    Omdömen Nytro

    MTX -08 Startrelä gick sönder. Har hört det är vanligt på maskinerna. Kostar 700 att köpa nytt. De breda fotstegen hänger sig i snön. snö samlas i tunneln då den är väldigt hög. Detta har modifierats på senare årsmodell -10. Näten för lufthål i huv är för stora maskor och ramlar det in snö på...
  2. B

    ja hittade bilderna på pixbox

    ja hittade bilderna på pixbox
  3. B

    ja hittar inga bilder på din nytro ja behöver byggaomfotstegen då d tar i mycket i snön..

    ja hittar inga bilder på din nytro ja behöver byggaomfotstegen då d tar i mycket i snön..
  4. B

    ja hittade länken tack

    ja hittade länken tack
  5. B

    Har du några bilder på fotstegen. Ja måste göra något åt dom på min MTX

    Har du några bilder på fotstegen. Ja måste göra något åt dom på min MTX
  6. B

    Ja såg ja lovade skicka bilder från dragrace i åkersjön för ett år sedan.. sorry ja glömde.. Men...

    Ja såg ja lovade skicka bilder från dragrace i åkersjön för ett år sedan.. sorry ja glömde.. Men nu tar jag upp det igen. ska kolla med brollan om han har bilderna kvar.. Har du någon email man kan skicka till?? Har du någon bra dragracemaskin nu?? ja har en skido mach z -96 till salu. det är...
  7. B

    Omdömen Nytro

    Kör en MTX -08 och krtigen om att stegen e väldigt breda är befogad. Den hänger sig på stegen. Sedan har jag problem med snösamling i tunneln baktill. Kanterna baktill e så höga. Nyare bilder jag sett på yamaha sidor har tunneln en annan vinkel o kanten på tunneln har tagits bort/ej så hög. Då...
  8. B

    Åka i åkersjön!

    Sv: åkersjön! Nästa vecka blir det en tur till Åkersjön. Skriv gärna här efter helgen och uppdatera mig om snöförhållandena.
  9. B

    dynan!

    Hur gör du för att höjja dynan. Har du något tips hur man bygger upp den?
  10. B

    Bränsle...

    En handlare sa man ska köra på 98. Motorn går tydligen varmare om man kör på 95. Kan någon förklara detta vidare är jag tacksam.
  11. B

    FÖRBÄTTRADE MOUNTAINMASKINER

    Sv: MOUNTAINMASKINER!!!! Varför har du tagit bort krängningshämmarna? Hur påverkar det maskinen och vad ger det för fördelar respektive nackdelar?
  12. B

    Lössnötest - videon

    Sv: lössnötesten Varför forumet lägga ut en sådan filmsekvens i en jämförelse med de andra maskinerna. Är phazern så dålig i lössnö jämfört med de andra.
  13. B

    Mach-Z ( 1994 ) Som inte vill gå... ?

    Jag har problem med min skidoo machz -96 Den startar inte alls blå Gnista på nya stiften. Från börja var det kablarna till tändningsnyckeln som lossnat men jag han dra den sur innan jag upptäckte det. Men den startade inte trots jag tagit ur stiften, fullgas och dragit den torr. Efter det bar...
  14. B

    Lössnötest - videon

    lössnötesten - filmen Va menar de med test filmen.. phazern körde fast o de andra gled runt .. är phazern dålig i lössnö??? ja hade tanken att beställa en phazer mauntain edition .. men nu tvekar jag.. Funkar den inte eller va.. ja tycker filmen är lite orättvis!
  15. B

    Lössnötest - videon

    Va menar de med test filmen.. phazern kördefast o de andra gled runt .. är phazern dålig i lössnö??? ja hade tanken att beställa en phazer mauntain edition .. men nu tvekar jag.. Funkar den inte i lössnö eller va.. ja tycker filmen var lite orättvis! Är det nått som är roligt så har ja missat det..