Senaste material av andhag

 1. andhag

  Polaris Issues Stop Ride / Stop Sale

  Ponera att jag inte läser på det här forumet eller saknar sociala media i övrigt. Har inte fått någon information från min handlare eller från Polaris via mail/telefon/brev. Vad händer om jag använder min skoter och den börjar brinna? Ligger det på mitt personliga ansvar att undersöka...
 2. andhag

  Krängningshämmare Axys ?

  Lustigt hur man kan uppleva saker olika :) jag kör utan, och de flesta jag åker med kör utan. Men det är väl bara att prova? Är ju inte en veckas mek i varmgarage för att ta bort dem eller sätta dit dem :)
 3. andhag

  850 motorn

  har använt båda utan någon skillnad i stiftmördande. Dock är det främst om det är väldigt kallt ute som jag haft problem. Säg -15 och kallare, äter stift vid starten men det kan gå att "gasa" igång dem om man har tur men det är inte någonting man vill göra med kall motor och -15 så det blir...
 4. andhag

  850 motorn

  3st 850, 1st -20, 2st -19. Min -19 och den från -20 äter stift. Spelar inte så stor roll vad vi gör känns det som. Den andra -19 inte ett stift..
 5. andhag

  Mudguard

  Körde med ett hembygge något år. visst bättre än utan men inte i närheten av kåpa. Kommer nog aldrig köra utan kåpa igen..
 6. andhag

  Khaos RMK Matryx Slash

  Asker du har möjligen inte några kablar kvar o vill bygga ihop ett powerup kit till en pidd? ;)
 7. andhag

  Khaos RMK Matryx Slash

  En kompis i skoterklubben körde med det i sin i helgen, såg ut att fungera alldeles ypperligt. Har inte haft möjlighet att lägga in det på min egen än. Dock utifrån vad han sa fungerade det riktigt bra. Friluftskartan i bakgrunden. Supporta gärna killen som tagit fram det med en Swish :)
 8. andhag

  Bensinförbrukning Khaos -21

  viss ironi som inte framgick direkt :)
 9. andhag

  Bensinförbrukning Khaos -21

  Men asså.. så fort jag startar min -19 840 drar den 10L? Då kör jag led.. kör jag i djupsnön är det inte ovanligt med 3 mil på 20 liter...Har senaste mappningen och inte fan drar den mindre för det. Frugans SKS från -16 drar samma mängd med pulka på bakom.. det måste va något fel på min skoter...
 10. andhag

  Polaris 2020

  Kolla vilken mapp du har i din. Har för mig att det har med den att göra.
 11. andhag

  Yamaha SW440 orkeslös på låga varv

  Har en SW440 som startar och går men när man lägger i växeln orkar den knappt köra iväg (går att köra iväg på lågväxeln men den är riktigt trött). Den fungerade när vi lastade hemma vid kusten men när vi sedan kom till fjälls orkar den ingenting. Innan vi for rengjordes och justerades...
 12. andhag

  Förlängning Lynx Ranger

  Skiljer vad 7 cm? Större vändhjul kanske räcker för att lösa problemet? Alternativt kolla hur mkt du har att röra dig på med mattspänningen.
 13. andhag

  Läckande bränsletank Polaris 800 Edge Touring.

  Ja om ingen slangat oh det inte dunstar är det bara att börja följa bränsleledningarna och se om det är torkade slangar eller trasigt någonstans påvägen.
 14. andhag

  Läckande bränsletank Polaris 800 Edge Touring.

  Om du fyller på borde du kunna se om det är läckage ur tanken. Kan det vara att locket inte är tätt och det har dunstat ur under sommaren? Om det inte luktar bensin om gräset eller om det inte är något läckage i övrigt kanske det är någon som slangat ur den?
 15. andhag

  Läckande bränsletank Polaris 800 Edge Touring.

  Om du inte hittar något läckage hur vet du att den läcker? Är det en pöl under skotern eller luktar det bensin? Blir tanken tom? Är det när den står som den ska eller när den är på sidan?