Vilka pipor är best?

kråkan

Välkänd medlem
1 jan 2000
276
0
16
vad menar du med kärvar i lössnö. Jag rekomenderar SLP dom är lätta att installera, passar perfekt och har bra effekt är lätta att ställa in variatorn till å är tystast på marknaden. Läs testet på powertrips hemsida. Under skotrar, artiklar


 

CyanLotus

Välkänd medlem
1 jan 2000
124
0
6
Arjeplog Sverige
Hörde bara att yamaha gick dåligt i puder och på vatten och att det var nå me piporna,
Skyll inte på mig om det e fel det var nån annan som sa.
 

mmax700

Medlem
1 jan 2000
18
0
1
Det finns en aluminium bit som är bockad för utblöset i framkant av utblåset av piporna från och med 01:ans mountain max, detta därför snön ska glida förbi och inte täppa till utblåset för mycket, lätt ordnat själv. Men det är inget som märks av om man ionte kör i extrem lössnö. Och det är inget som märks mer bara för att man skall lägga på trippelpipor.
 

kråkan

Välkänd medlem
1 jan 2000
276
0
16
ok då fattar jag, det e inte pipornas fel, det e bara plåten som skyddar som bara finns på Mmaxarna. Kolla på dom så ser du, jag har pipor och har aldrig haft problem med det men i extremfall kan det ju vara så. På vatten är det alla lufthål och att det kan bildas en springa vid dämparen mellan huv och buk som gör att variator slirar lite, kan även hända på vintern i riktigt kall puder, men det är bara att täppa hålen fram i buken och sätta en tätningslist på huven så det inte blir nån glepa.

för att löra på vatten är det bara att tejpa som en galning=)