Senaste material av zeb

  1. Z

    RX-Warrior / Matta, Skidor

    Hej!! Du kan hitta cross country mattan hos duells eller stenmarks maskin!!! Jag har precis köpt cross country mattan 38/345/38 och den ser djävligt shyst ut!!
  2. Z

    Förlängningar, var???

    RE%3A F%F6rl%E4ngningar%2C var%3F%3 är det inte bättre att kanske hitta en beg lång boggie. Rinab har förlängningsplåtar för c.a 700kr tror ja det var men vet ej kvliteten på dem.
  3. Z

    Mountain Max 700

    -98 kom den som srx mountain!!!om ja inte minns helt fel!! rätta mej om ja ha fel!!
  4. Z

    Mountain Max 700

    servade min vid cirka 430 mil och då byte dom slides,men då har ja kört mycke på en stor sjö där de ofta är dåligt med snö!! så ja tycker inte den äter slides speciellt mycke!! Ingen fara med överhettning heller!! under hela dom 430 milen jag ägde den fick jag alldrig nån idikering på...
  5. Z

    Mountain Max 700

    har haft en MM700 -00 och jag tyckte den gick köra bra hårt me efter led,lite skid lyft i kurverna men de får man ju räkna med på en lösnömaskin. Att skruva med den är inte heller några problem,ja slänge bla. annat dit red spacer,variatorskruvning m.m inga problem. Bränsleförbrukningen var...
  6. Z

    Sprängskissar

    http://216.37.204.202/Skidoo_OEM/Skidoo.asp eller http://www.hlsm.com/
  7. Z

    Het variator

    Har du tagit bort den svarta skyddskåpan som sitter på variator skyddet?!! gör de för då får variatorn mer kylning!!prova de, de kanske räcker!! Har själv en -04 rev summit 600H.O!! zeb!!
  8. Z

    variatorrems slitage på rev 600H.O?

    RE: variatorrems slitage på rev 600 Var ute å körde uppe i åkersjön i helgen på skoterns julafton,och körde i meter djup pudersnö och de var inte en mista tendens till att fö snö på remen fast ja burka ner skotern till max!! ZEB!!
  9. Z

    variatorrems slitage på rev 600H.O?

    RE: variatorrems slitage på rev 600 Menar du på sidan av kåpan eller på sidan av baljan??för på sidan kåpan är de ju ett hål,men de spelar ju ingen roll om du tar bort kåpan för du har ju hela baljan och huven+variator skyddet som skyddar mot snö!! så är det ju på alla skotrar!!
  10. Z

    variatorrems slitage på rev 600H.O?

    RE: variatorrems slitage på rev 600 Har rådfrågat en crossförare som ja känner och han sa, att de va bara att ta bort den svarta plastkåpan på variatorskyddet, för de är bara en grej för att skydda fingrarna för klåfingriga amrikanare!! kåpan kan ge högre värme på remen och mer slitage!!
  11. Z

    variatorrems slitage på rev 600H.O?

    vet nån om de är så att man skulle slita mera rem på en -04 Rev 600/800 H.O om man låter den svarta kåpan som sitter över variatorerna vara kvar? har hört att de kan bli överhettat å slita mer på remen!! och remen är ju inte gratis till en rev 04!! zeb!!
  12. Z

    Fukt i varvräknaren!

    Vet inte exakt vart han lagt påsarna!! jag ska fråga han!! ja har en 600 H.O Rev Summit -04 och på den blir de imma på insidan mätarna!!
  13. Z

    Fukt i varvräknaren!

    Har en kompis som lagt i fukt absorberande påsar, som du kan hitta i Kamera väskor eller köpa på en fotoaffär.dom suger åt sej fukten!!
  14. Z

    Milantal

    170 i fjol ca 8 mil i år!!
  15. Z

    RER

    Är de nån som vet om de går och montera RER på en ski-doo Tundra -96???