Senaste material av TIFRIG

  1. TIFRIG

    ISrivare

    Vad jag vet montrar man isrivarna bakom boogiehjulen.. där brukar det funka bra..
  2. TIFRIG

    Sidewinder mtx vill gå varm..

    Inget men ett tips till skotern..
  3. TIFRIG

    Sidewinder mtx vill gå varm..

    Kolla med ÅF. Ett tips är att passa slides.. Du Pont slides är super mot original..
  4. TIFRIG

    ISrivare

    De som jymy83 ovan tipsade om funkar att backa med men drar inte upp lika mycket snö i boogie men de kanske räcker för dig.. Själv kör jag 3" mattor på de mountainmaskiner jag har i dag.. Men hade säkerligen funkat på min förra XF8000 med lite lägre kammar.
  5. TIFRIG

    ISrivare

    Isrivare monterade på boggie är bäst.. Original AC är inte farligt dyra och enda nackdelen är DU KAN INTE BACKA med dem nerfällda. Kört dom på skoter nr 3 nu.. funkar fint på XF8000 141", M8000 154", SR Viper MTX 162"
  6. TIFRIG

    Arctic Cat 8000

    Det låter som fukt, is.. ta in den och låt den stå i värme.. Är den ny borde du ju ha garanti! Ta in den till ÅF. Nej det är inga problem att köra 150 mil på en vecka! Man är ju NORRLÄNNING!
  7. TIFRIG

    Skoterhandskar?

    Ser att det är MC handskar men de funkar finfint ner till -15 med handtagsvärmare.. Superbra grepp och smidig vid aktiv körning. Neopren + Thinsulate.. Utgående men finns kvar på http://www.natakefata.com/ixs-levi-motorcycle-gloves-low-priceixs-mtb-gearfactory-outlet-p-1541.html
  8. TIFRIG

    Skoterhandskar?

    Tack
  9. TIFRIG

    Skoterhandskar?

    För ett par år sedan kom jag över (fick) dessa handskar. Dom är tunna smidiga och med handtagsvärmare så funkar dom trots att det är kallt. Hittar inget märke som jag kan spåra dem när jag skulle vilja köpa nya likvärdiga eller likadana. Lägger ut bilder på favorithandskarna i hopp om att nån...
  10. TIFRIG

    Kapa framvagn xf800

    Du borde väl kunna byta till en från en M8000... Har du en 141" så hade jag bytt till en M8000 det gjorde jag..
  11. TIFRIG

    skilnad -17 modeller

    En Hardcore har kort kylare. Endast liten främre kylare och ingen lång i bandtunnel. Kör ni mer än ren offpist i lös snö är Hard Core helt fel maskin. Den kommer gå varm. Den saknar i original elstart och är lättad för att vara en optimal klättrare i lös snö!