Senaste material av the_way_out

  1. T

    Kanaler i blocket på 503 rotax

    Varför är endast en av kanalerna öppna i mitt block? Och kan ja sätta igen de hålet de hamnar mitt för lagret så funktionen lär ju vara noll endå?
  2. T

    Variator bekymmer 535 -82

    håller på å justerar variatorn på lynxen men får inte till de riktigt finns de nån som har måtten å kanske nån bild eller så med måtten så man kan justera in dom rätt.? Tack på förhand
  3. T

    Rotax 700 går dåligt på låga varv, misstänker går fett

    Hallå, tänkte höra om någon har nån ide varför min summit plötsligt börjat gå fett, har kollat efter sprickor å så, men har ni må tips? De är en summit 700 -01!
  4. T

    Edge 600 suger i sif kylvatten,

    fixar en edge åt en bekant men de har tagit stopp nu, den suger i sig kylvatten i cylindrarna hade de bara varit ena hade de ju varit lite enklarare men nu är de i bägge och ja har fått stopp i vad de kan vara för fel, nån som har nå bra tips ?
  5. T

    linda stator?

    har kikat runt på massa trådar men dom är ju så gamla så tänkte höra om de finns någon som lindar om, min är helt kaputt, kommit in nå skit och haft sönder, MYCKET...:mmph:
  6. T

    Summit 700 går fett

    har en summit 700 som går otroligt fett på låga varv under 4500 och står den på tomgång ca 30 sek börjar den gå på en till slut dör den och är inge rolig att starta igen, har testat gjort ren rave portar och kollat efter skadade vakum slangar ovh annat den bara huxflux börja vette sig så här...
  7. T

    mattspäning summit 700 -01

    har spänt mattan på summiten har bytt till en spritt ny 51mm, men ja tycker ja spänt så precis de går så att den inte kuggar över men tycker iaf den går tungt, finns de någon tum regel på hur mycket man ska spänna??:confused:
  8. T

    Summit 700 -01 går dåligt höga varv

    hej, har en summit 700 som går dåligt på höga varv nästan så den vill gå på en cylle bara, nån som vet vad de kan vara för fel?? :bawling:
  9. T

    mattdimension på summit 700 -01

    hallå, undrar kort och gott vad de är för längd bredd och delning på en summit 700 måste ha ny matta till vintern :tape:
  10. T

    vevaxel indy

    hallå någon som har en vevaxel till indy 400 440 500 i BRA skick eller vet vart man kan få tag på en för en billig peng? :)
  11. T

    gängor variatorn indy

    hellå,, ja skulle behöva lite hjälp med vad de är för gängor när ja ska dra av variatorn har köpt de mesta och provat men ingen har passat specielt bra så va är de för gäng ? tacksam för svar :)
  12. T

    Hjälp variatorn indy

    ja har läst försökt förstå men dum som är fattar ja ju inget endå, ja har en indy 400 som vevlagren har skurit på, ja behöver därför ta bort variatorn men ja får fan inte bort den ja har läst om massa special grejer men ja utan vidare framgång, ja har en indy 400-89 någon vänlig själ där ute som...
  13. T

    dödar stift,,

    hejsan, har en polaris indy 400, borrad med pipa, den har alltid gått som en klocka till för några dagar sedan då den börja gå ojämt, vid lugn körning går den bra sen vid pådrag går den ojämnt tils den släcker ett stift och bara går på en, har funderat om de bara kan vara att den får mycket...