Senaste material av SurendeR

  1. S

    Rotax 464a vill inte gå bra varm!

    Hej har en Rotax 464a som inte vill gå bra när den är varm. När dne är kall är det fint hela registret, men när den blir varm så bluddrar den från ingen gas till halvgas sen så börjar det hända grejjer, den går asbra på höga varv alltså. Kan tillägas att den är svårstartad kall, och att man...
  2. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Hehehe förklarar lite :)
  3. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Mellan byske/jävre i Åbyn så ligger det hela 75cm snö!!! all snö kom nästan inatt, 5mil avverkat idag! Wiiihoo, vinter säger jag bara :)
  4. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Det bästa stället i Skellefteå är Bureå just nu, kom 2dm till natten till idag. Så det ligger runt 130cm, dock helt bottenlöst. Det är lika mycket i Skelleftehamn/Örviken, dock är det väldigt begränsat där eftersom det måste vara isar för att ta sig någonstans.
  5. S

    Kylarvätska

    Hej, har nyligen fått ett läckage. Vet inte riktigt vart det är, men felsökning som felsökning. Nu är det så att jag är helt tom på pengar. Men har en gammal skrotig 740 på gården, kan jag ta kylarvätskan från den. Motorn är i övrigt en Rotax 464a.
  6. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Helt sjukt så lokalt det är runt Skellefteå området, i centrala skellefteå ligger det ca 20-25cm medans det ligger säkert metern 2-3 mil från stan.
  7. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Jepp runt fällfors, var och körde idag. Gick finfint, förutom att all snö nästan blåst bort på åkrarna. Men när man kommer till drevningar så vill man inte prata, 4 fastkörningar sen vart jag så f-bannat less och for hem.
  8. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    1 mil norr om byske = 27cm i morse, sen så har det snöat hela dagen. Så ja, kanske 35-40cm just nu:)
  9. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    :O i Skellefteå är det då upp mot 2dm, och det ska kräksnöa tills imorgon!
  10. S

    Skotern startar ej!

    Hej, jag har en skoter. Och motorn som sitter i är en Rotax 464. Problemet är att den inte startar tidigare startade den utan problem. Sist jag körde så, tror jag den gick lite varmt, eftersom det rök från kylarna. Sen så lossnade även grenröret, men det har jag löst nu. Den är totalt...
  11. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Stämmer det där, så kommer jag som norrlänning att aldrig mer dricka pilsner under en månad! Skämt åsido, helt sjuka mängder. Synd att det inte lär orka hit upp. :(
  12. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Byta? kollar ut och ser en snöklump från förra veckans snöfall, japp.
  13. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Avundsjukan är enorm!
  14. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    http://192.121.142.39/view/view.shtml?imagePath=/mjpg/video.mjpg&size=1 SNÖSTORM! hoppas de blir en decimeter så man kan tukta lite skoter efter åkern iaf;) men är väl likest att inte ens hoppas efter som de kmr bli regn säkert
  15. S

    Snödjup i Sverige just nu?

    Shiiit, vilken vinter! Vi i den stora staden Skellefteå ligger på hela 0.2mm! Far man in mot Boliden så är det nog hela 3cm pudersnö, välkommen vinter!